Amputeret tophold kan snuble

Universidad Chile må undvære adskillige bærende kræfter til nattens kamp mod Cobreloa i den chilenske liga

Det er ikke optimale betingelser træner Jorge Sampaoli har haft til aftenens kamp mod Cobreloa. Seks mand er væk med det chilenske landshold, yderligere nogle spillere trækker med skader og så skal man oven i købet spille for tomme tribuner. (Foto: AP/Roberto Candia)
Det er ikke optimale betingelser træner Jorge Sampaoli har haft til aftenens kamp mod Cobreloa. Seks mand er væk med det chilenske landshold, yderligere nogle spillere trækker med skader og så skal man oven i købet spille for tomme tribuner. (Foto: AP/Roberto Candia)

Spilforslag Under normale omstændigheder, så kolliderer landshold og klubfodbold ikke i de bedste fodboldrækker, men det er lige præcist tilfældet i Chile i nat, og det går i markant grad ud over de forsvarende mestre fra Universidad Chile. De har således seks mand udtaget til det chilenske landshold, der torsdag møder Ghana i USA.

De mangler dermed, når man i nat - dansk tid - møder det øjeblikkelige tophold Cobreloa.

Normalt en kamp, hvor Universidad Chile er pæne favoritter, hvilket de da også er hos bookmakerne, men gæsterne får vel næppe bedre betingelser for at overraske end netop her.

Det er selvsagt stamspillere, der er væk med landsholdet og det rammer alle kæder. Væk er således José Rojas (forsvar), Osvaldo González (forsvar), Charles Aránguiz (midtbane), Marcelo Díaz (midtbane), Eugenio Mena (midtbane) og Junior Fernandes (angreb).

De fravær bliver endnu sværere at håndtere, når man ser på de spillere, som er ude med skader. Det er Eduardo Morante (forsvar), Guillermo Marino (midtbane), Emilio Hernández (angreb) og Raúl Ruidíaz (angreb). Marino og Ruidiaz har en lille chance for at blive klar, men starter i så fald næppe inde.

At man i forvejen ikke er usårlig blev demonstreret i lørdags, hvor de seks landsholdsspillere var i startopstillingen og man endte med at tabe 0-3 ude til O'Higgins. Det første nederlag på udebane til det hold siden 2008.

Læs også spilforslaget:

Se også: Queens Park plukker Montrose igen

Gæsterne fra Cobreloa har ikke de store problemer i truppen og stiller formentligt med de samme 11, som vandt 3-0 ude over Rangers i lørdags.

Universidad Chile giver sjældent ret meget væk på eget græs, men de mange fravær må kunne mærkes. Vi garderer dog med Asian Handicap 0, hvor indsatsen kommer retur ved uafgjort, og holder så i øvrigt også en beskeden indsats.

Som en sidebemærkning, så spilles kampen for tomme tribuner. En straf Universidad Chile er blevet tidelt efter balladen i forbindelse med tilskuerballade under hjemmekampen mod Deportes Iquique for et par uger siden.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer