Store ambitioner i Atletico Nacional

Det tidligere storhold i colombiansk fodbold har oprustet massivt og har allerede lagt sig i front i Primera A

Atletico Nacional har store ambitioner i Colombia og handlet solidt ind - det har allerede kunnet ses på banen, hvor klubben tidligt har lagt sig på førstepladsen. (Modelfoto: Colourbox)
Atletico Nacional har store ambitioner i Colombia og handlet solidt ind - det har allerede kunnet ses på banen, hvor klubben tidligt har lagt sig på førstepladsen. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag Ambitionerne er massive hos Atletico Nacional i Colombia. Man drømmer om at genskabe et hold, der kan måle sig med det, der i slutningen af 80'erne var en dominerende faktor langt ud over Colombias grænser.

Det er blandt andet sket med solide investeringer i spillertruppen, og det vil være en overraskelse om ikke man kommer til at kæmpe med helt fremme i den hjemlige liga. Således har man forstærket sig med adskillige spillere, hvoraf flere allerede har taget plads i startopstillingen.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Blandt dem Luis Fernando Mosquera (midtbane/angreb), der var topscorer i Medellín i sidste sæson, og allerede har kvitteret med to mål i tre kampe.

Ind er også trådt Cristian Alberto Tula (forsvar), Farid Alfonso Diaz (forsvar), Macnelly Torres Berrio (forsvar), Elkin Darío Calle Grajales (forsvar), Jhon Edwar Valoy Riascos (midtbane), Jherson Enrique Córdoba Ospina (midtbane), Juan David Valencia (midtbane), Oscar Fabián Murillo Murillo (angreb) og Johan Javier Fano (angreb). Alle spillere, der var faste folk i deres tidligere klubber.

Nu tager det naturligvis tid at integrere så mange nye spillere, men man har nu gjort det ganske fornuftigt ind til videre. Facit er 5-2-1 (alle turneringer) og man topper lige nu rækken.

Læs også spilforslaget:

Se også: Birmingham fælder Forest

Der venter altså Deportes Tolima en yderst vanskelig opgave i nat. De har det i forvejen haft det svært, når turen er gået til Estadio Atanasio Girardot i Medellin. De har tabt de seneste fire besøg og ikke vundet her siden 2006.

Læs også spilforslaget:

Se også: Solide Valenciennes slår til

Man har op til sæsonen sagt farvel til flere spillere, men af dem er det ret beset kun rutinerede Wílmer Diaz Lucumí (midtbane), der var stamspiller. Der er også kommet folk ind, og enkelte af dem har bidt sig fast i startopstillingen. Alt i alt ser man lidt stærkere ud i denne sæson end i forrige. Her hørte man dog heller ikke til blandt de bedste. Det kneb i særdeleshed på udebane, hvor man siden juni kun har hentet en ligasejr (1-2-8). Sejren er faldet i denne sæson, men mod Patriotas, der er oprykker og fik sin målmand vist ud efter 13 minutter.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer