Mål i højden

Santos indleder sit titelforsvar i Copa Libertadores i en vanskelig udekamp i 3640 meters højde

Neymar og Arouca jubler i forbindelse med Santos' sejr over Kashiwa Reysol ved VM for klubhold. Begge er med i aften, når et på papiret stærkt Santos-mandskab skal møde The Strongest i 3640 meters højde. (Foto: AP/Shizu Kambayashi)
Neymar og Arouca jubler i forbindelse med Santos' sejr over Kashiwa Reysol ved VM for klubhold. Begge er med i aften, når et på papiret stærkt Santos-mandskab skal møde The Strongest i 3640 meters højde. (Foto: AP/Shizu Kambayashi)

Det er noget af en udfordring, der venter de forsvarende vindere af Copa Libertadores, når det i aften går løs i La Paz - 3640 meter over havets overflade.

Det er i den grad uvelkomne forhold at skulle spille under for alle andre end værterne fra The Strongest, der er vant til at skulle håndtere den tynde luft.

Derfor skal man heller ikke helt afvise en overraskelse, men på papiret er klasseforskellen dog stor, og det opvejer muligvis forholdene.

I stedet går vi efter scoringer fra begge hold.

Hjemmeholdet har ikke grundlagt sin succes på forsigtighed. Det handler om at udnytte forholdene til at køre modstanderne trætte. Det har ind til videre betydet spil med relativt højt tempo og mange afslutninger. Det interessante er så, hvorvidt Santos har tænkt sig at stå defensivt eller spille med.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Forventningen er, at man i hvert fald ikke er kommet for at forsøge at holde 0-0. Det afspejler sig også i den forventede startopstilling, hvor det forventes at både Neymar (angreb) og Borges (angreb) starter inde. I praksis en startopstilling, der tegner lidt mere offensiv end den, der sikrede Santos titlen i juni.

Det kunne meget vel kaste et mål af sig. Chancer skal de i hvert fald nok få, for The Strongest pakker sig ikke ned.

Følg ekstrabladet.dk's spilforslag på Facebook

The Strongest er ikke gået fra en hjemmekamp uden at score siden marts. Siden er det blevet til 62 mål i 19 hjemmekampe. Det er mere end tre mål i snit, og selvom modstanderen på nær en enkelt gang har været boliviansk, så siger det lidt om hjemmeholdets offensive tilgang til kampene.

Der bliver da heller ikke ændret på startopstillingen. Det ligner den stærkeste af slagsen, og en forbedret udgave af den, der startede inde mod La Paz i lørdags (1-0). Topscorer Pablo Escobar (midtbane/angreb) er således med igen.

Det kan være fristende, at spille over 2,5 mål, hvor man kan hente odds 2,10, men ved at spille begge hold til at score, så nupper vi muligheden for 1-1 med.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer