Pacos de Ferreira vinder bundgyser

Det forvandlede bundhold kan fortsætte opturen med sejr over formsvage Feirense

Det er en vital bundkamp, der venter på Estádio da Mata Real i eftermiddag, men hjemmeholdet har momentum og kan tage sejren. (Modelfoto: Colourbox)
Det er en vital bundkamp, der venter på Estádio da Mata Real i eftermiddag, men hjemmeholdet har momentum og kan tage sejren. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag Det er lidt af en bundgyser, der venter her, men i lyset af det aktuelle niveau i de to trupper, så er det svært ikke at lade sig friste af odds 2,05 på hjemmeholdet.

Pacos de Ferreira er således som forvandlede efter årsskiftet. De var dømt færdige, da holdene gik på juleferie, men står nu med syv point i de seneste tre kampe og i praksis 4-1-0 i de seneste fem kampe, hvis man regner pokalkampe med.

Nu er man pludselig over stregen, og side om side med dagens modstander fra Feirense, der nærmest har oplevet en modsat formkurve. Det gik godt frem mod jul, men der har ikke været meget at glæde sig over efter nytår. Her er det blevet til et enkelt point i fire forsøg.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Ude står gæsterne med 1-1-6 i sæsonen, mens Pacos de Ferreira med 3-2-4 faktisk mønstrer en helt hæderlig hjemmebanestatistik, når man tager positionen i tabellen i betragtning.

Læs også spilforslaget:

Se også: Espanyol på vej mod top4

Hjemmeholdet har ingen nævneværdige fravær og kan give debut til Julio Ramón Aguilar (angreb) og José Arturo Álvarez (angreb), der er kommet til fra henholdsvis Paraguay og USA. I forvejen har man i januar forstærket sig med blandt andre Anthony da Silva (forsvar), der er gået direkte ind i startopstillingen.

Følg ekstrabladet.dk's spilforslag på Facebook

Feirense har forholdt sig relativt rolige på transfermarkedet, hvilket man måske ærgrer sig lidt over i lyset af det aktuelle formdyk. Stamspillerne Nuno Henrique (forsvar), Serginho (forsvar), Rabiola (angreb) og Fonseca (angreb) mangler fortsat. Det har nu gjort et stykke tid, men det giver få offensive muligheder. Der skal nu i udpræget grad sættes lid til den tidligere Randers-spiller Bedi Buval (angreb).

Dette er en bundkamp, hvor man måske nok vil være tilfredse med ikke at tabe. Hjemmeholdet har dog så meget momentum, at man formentligt vil forsøge at sikre sig tre vitale point mere til kontoen. Vi slagter dog ikke sparegrisen på en kamp, hvor der vil være nerver på i begge lejre.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer