Roda vinder danskerkamp

Mads Junker og co. ligner et godt bud på en vinder mod NEC med Kevin Conboy og Lasse Schöne i den forventede startopstilling

Mads Junker og holdkammeraterne i Roda nærmer sig de vigtige playoff-pladser om billet til Europa League, men skal så heller ikke smide point i kampe som den, der venter i dag. (Foto: AP/Frank Augustein)
Mads Junker og holdkammeraterne i Roda nærmer sig de vigtige playoff-pladser om billet til Europa League, men skal så heller ikke smide point i kampe som den, der venter i dag. (Foto: AP/Frank Augustein)

Spilforslag Det der var begyndt at ligne en krise i danskerklubben Roda blev afværget med en god slutspurt i 2011 og starten på 2012 har føjet ekstra vitaminer til optimismen.

Senest blev det 2-0 over AZ og dernæst et 3-4 nederlag til formstærke Heerenveen, hvor man fik vist, at man har evnerne til at blande sig i den øverste del af tabellen, men modsat også demonstrerede, at der er noget at arbejde med i defensiven.

Det sidste er der ikke råd til at gentage mod NEC, men til gengæld kan de skarpe offensiv bringe holdet langt i jagten på de tre point.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Gæsterne er ikke noget stort udehold, og selvom man så godt nok besejrede Vitesse i den seneste udekamp, så er det ikke her spidskompetencerne ligger. Facit er 2-2-5 på fremmed græs, hvilket står over for Rodas 7-0-3 på hjemmebane.

Følg ekstrabladet.dk's spilforslag på Facebook

Mandskabsmæssigt har NEC visse defensive kvaler efter at Nathaniel Will (forsvar) er blevet skadet op til kampen og næppe i stand til at spille. I forvejen sidder det tidligere Manchester City-talent Abdisalam Ibrahim (midtbane) uden for. Leroy George (midtbane/angreb) er formentligt tilbage i startopstillingen efter at han måtte vige pladsen for John Goossens (angreb) sidst. Den normale stamspiller Pavel Cmovs (forsvar) startede også på bænken sidst og tippes til samme rolle igen i dag.

Læs også spilforslaget:

Se også: Præstationsangst på Edgar Street

Læs også spilforslaget:

Se også: Portsmouth under pres

Roda stiller uændret. Eneste nævneværdige fravær er Laurent Delorge (midtbane), der slet ikke har spillet efter vinterpausen. Gæsterne gør i særdeleshed klogt i at holde øje med Sanharib Malki (angreb), der har været i topform i det nye år og nu er oppe på 14 mål i 19 kampe, heraf fem i de tre kampe i det nye år.

Han var også på pletten, da Roda vandt den omvendte kamp i november med 2-1.

Du kan stadig være med: Vind en plads på Verdens bedste fodboldrejse

Roda viste - som nævnt - visse defensive problemer mod Heerenveen sidst, men møder her et af de mindst scorende hold i Æresdivisionen. Usikkerheden i de bagerste række er dog nok til at vi trods alt holder indsatsen lavt.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer