Suderoy i løvens hule

NSI scorer mål på samlebånd og det kan passende fortsætte i aftenens kamp mod formsvage Suduroy

Christian Høgni Jacobsen (t.h.) i aktion for det færøske landshold. Han og holdkammeraterne i NSI scorer mål på stribe i øjeblikket. (Foto: AP)
Christian Høgni Jacobsen (t.h.) i aktion for det færøske landshold. Han og holdkammeraterne i NSI scorer mål på stribe i øjeblikket. (Foto: AP)

Oprykkerne fra Suduroy har ikke overraskende fået det svært i den bedste færøske liga. Man kom med masser af begejstring og hentede flotte 4-4 ude mod HB i sæsonpremieren. Det blev dog ved truslen om et stort forår. Siden er fulgt 1-2-6, hvor pointene er hentet hjemme på Suderø.

Her måtte dagens modstander fra NSI se sig spist af med 1-1 i starten af april. Den gang på en udligning på straffespark i kampens sidste minut. Det ærgrer man sig fortsat over hos NSI, så man aner en lyst til revanche.

Det lover ikke godt for Suduroy.

Betmester: Vind en luksusfodboldtur til Barcelona

Hjemmeholdet kommer med seks sejr på stribe og en målscore på 20-5. Senest vandt man 5-3 i topkampen mod IF. Landsholdsangriberen Christian Høgni Jacobsen, der har en fortid i blandt andet Esbjerg og Vejle, er topscorer i rækken, selvom han ikke har scoret i de tre seneste kampe. Det har holdkammeraterne til gengæld. Helt præcist 12 gange. Det illustrerer fint NSIs aktuelle styrke fremad banen, at man har adskillige spillere, der kan score mål.

Konkurrence: Forudse VM-kampene og kom til Sydamerika

Til dagens kamp mangler hjemmeholdet angrebsreserven Karoly Potemkin. Ungareren spillede en halv time sidst og nåede både at score og blive vist ud.

Du kan også følge ekstrabladet.dks spilforslag på twitter og på Facebook

0 kommentarer
Vis kommentarer