Vålerenga bider fra sig

Oprykkerne fra Haugesund kommer til kort på Ullevaal

Luton Shelton - her i aktion for AaB - er en af flere offensive kort, som Vålerenga kan spille ud mod Haugesund i dag. (Foto: Ernst van Norde)
Luton Shelton - her i aktion for AaB - er en af flere offensive kort, som Vålerenga kan spille ud mod Haugesund i dag. (Foto: Ernst van Norde)

Det begynder at se ganske lovende ud for Vålerenga, der vel efterhånden ligner et hold, der skal spille med om medaljer. Godt nok led man senest et 1-2 nederlag ud til topholdet Tromsø, men man havde faktisk fortjent at få point med hjem.

Nu er man så hjemme på Ullevaal og almindeligt græs igen. Her er man fortsat ubesejret i sæsonen (4-2-0).

Betmester: Vind en luksusfodboldtur til Barcelona

Oprykkerne fra Haugesund har gjort det fint, men det er i høj grad pointhøsten hjemme, der holder mandskabet fri af nedrykningsfeltet. Ude er det endnu ikke lykkedes at vinde (0-3-4).

Konkurrence: Forudse VM-kampene og kom til Sydamerika

Hjemmeholdet må klare sig uden anfører Kristofer Hæstad (midtbane), der trækker med en knæskade. Det er eneste rigtigt mærkbare fravær. Gæsterne skal teste topscorer Thomas Sørum (angreb) før kampstart. Spiller han ikke, så er det en markant svækkelse. Ude sidder i forvejen rutinerede Trygve Nygaard (forsvar), der har spillet fra start i samtlige kampe i sæsonen, men nu har karantæne, samt John Pelu (angreb), der er skadet.

Du kan også følge ekstrabladet.dks spilforslag på twitter og på Facebook

0 kommentarer
Vis kommentarer