Stuttgart uden bid

Stuttgart går fra banen endnu engang uden at score

Stuttgarts maskot viser tænder. Det kniber mere for spillerne inde på banen. (Foto: Getty Images)
Stuttgarts maskot viser tænder. Det kniber mere for spillerne inde på banen. (Foto: Getty Images)

Leverkusen - Stuttgart (Udeholdet scorer) [Nej] 2.65 /Unibet

Bolden triller fortsat ikke den rigtige vej for Stuttgart i Bundesligaen. Nu hedder statistikken seks ligakampe i træk uden sejr (0-3-3) og i fire af kampene er man gået fra banen uden at score. Det lykkedes heller ikke at score i pokalkampen mod Greuther Fürth (0-1).

Det var således et lyspunkt, at det blev til en 2-0 sejr ude over Rangers i Champions League i tirsdags. Man mangler dog at få overført de pæne europæiske resultater til succes hjemme i Tyskland. Det blev også 1-1 ude mod Sevilla, hvorefter man spillede 0-0 mod Gladbach og 1-1 mod bundproppen Hertha Berlin.

I dag gælder det så endnu en meget vanskelig udekamp. Leverkusen topper Bundesligaen og det er i høj grad sket på baggrund af en meget stærk defensiv. Der er kun lukket to mål ind i seks hjemmekampe og ni samlet. Nullet er blandt andet holdt mod ellers flittigt scorende mandskaber fra Werder Bremen og Hoffenheim.

Stuttgart er uden den ene af målscorerne mod Rangers, da Zdravko Kuzmanovic afsoner karantæne. Han har scoret halvdelen af Stuttgarts fire mål i de seneste syv kampe og samtidig været en af de bedste spillere på holdet i denne sæson, så han bliver savnet mod Leverkusen. En anden af de bedste midtbanespilleren Sami Khedira er fortsat skadet.

Vigtige Sedar Tasci er tilbage i forsvaret.

Leverkusen ventes at starte med samme 11, som hentede 1-1 mod Bayern München i den seneste kamp.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere