Dagens engelske pokaloverraskelse

FA Cup'en er god for uventede resultater. Se hvor vi tror der er mulighed for en af slagsen i dag

Torquay kan levere overraskelsen i FA Cup'en i eftermiddag. (Modelfoto: Colourbox)
Torquay kan levere overraskelsen i FA Cup'en i eftermiddag. (Modelfoto: Colourbox)

Stockport - Torquay [2] 4.50 /Ladbrokes

Den engelske FA Cup er nået til anden runde, og vi vil ligesom i foregående runde forsøge at spotte en overraskelse. Den traditionsrige engelske pokalturnering er ofte god for uventede resultater. I særdeleshed i de første runder, hvor det er holdene fra de lavere rækker, der tørner sammen.

Et af de steder, hvor overraskelsen meget vel kan komme er på Edgeley Park, hvor et kriseramt Stockport-mandskab tager imod Torquay.

Hjemmeholdet ligger næstsidst i League1, mens gæsterne ligger tredjesidst i League2. På papiret altså et møde mellem to hold, der har rigeligt med problemer i hver sin division. Det ser dog klart mest opløftende ud for Torquay.

Gæsterne har således kun tabt én af de seneste ni ligakampe, men har lige manglet det sidste for at få maksimalt udbytte af anstrengelserne. Alt for mange af kampene er således endt uafgjort. Senest var man lidt uheldige med kun at få 2-2 med hjem fra Port Vale. Holdet viste også overraskende højt niveau i udekampen mod Southampton i den lille pokalturnering Johnstone’s Paint Trophy. Her var man foran 2-0, men endte med at spille 2-2 og til sidst tabe straffesparkskonkurrencen.

Der er altså mere i gæsterne end placeringen lige antyder.

Det samme er svært at sige om Stockport, der er gået fuldstændigt i sort. Holdet har tabt de seneste syv ligakampe i træk og alle med mindst to mål.

Begge hold har fravær, men det er især værd at notere sig at Torquay har fået grønt lys til at bruge sine lejesvende Adam Smith (Tottenham) og Jake Thomson (Southampton).

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere