Den tykke dame bor i Esbjerg

Det er ikke slut før den tykke dame har sunget. Det ved man i Esbjerg og det kan udnyttes af gamblerne

Jeppe Mehl satte trumf på med scoring til 2-0, da AaB blev sendt hjem med et nederlag i august. (Foto: Ernst van Norde)
Jeppe Mehl satte trumf på med scoring til 2-0, da AaB blev sendt hjem med et nederlag i august. (Foto: Ernst van Norde)

Esbjerg - AaB (HT/FT) [X/1] 6.25 /Unibet

Bemærk, at kampen først spilles lørdag, men vi er ikke så sikre på, at odds holder helt så længe!

Esbjerg har været et meget frisk pust i toppen af Superligaen, og Ove Pedersens tropper kommer meget vel til at overvintre i top 3. Ganske godt gået, og måske i særdeleshed imponerende, når man ser på, hvordan pointene er kommet i hus.

Vestjyderne har således demonstreret en evne til at stå distancen på banen, og er derfor et hold, der i den grad er farligt i anden halvleg. Havde man gjort stillingen op efter 45 minutter af alle kampe, så ville Esbjerg stå med 21 point. Tabellen viser at man har 31 point. Fem gange er uafgjort ved pausen blevet forvandlet samlet sejr, mens et truende nederlag en enkelt gang er vendt til uafgjort. En enkelt gang har man sat point over styr, da uafgjort blev til nederlag mod OB tilbage i starten af august.

Overordnet står Esbjerg med 4-9-3 ved pausen og 9-4-3 ved fuld tid. For AaB hedder statistikken 6-8-2 ved pausen og 7-3-6 ved fuld tid. Tre gange er uafgjort ved pausen blevet forvandlet til et nederlag.

Baseret på statistikken alene, så er det helt oplagt at spille X/1 på Halv tid/Fuld tid i den kommende kamp mod AaB. Sidst nordjyderne gæstede Esbjerg vandt hjemmeholdet med 2-0 efter 0-0 ved pausen. En gentagelse med uafgjort efter 45 minutter og Esbjergs-sejr efter 90 minutter betales med meget flotte odds 6.25.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere