Gå efter mål i Moskva

Både CSKA Moskva og Wolfsburg kan finde vej til netmaskerne på kunstgræsset i den russiske hovedstad

CSKA Moskva har brug for en sejr over Wolfsburg for at holde liv i Champions League-eventyret. (Foto: AP)
CSKA Moskva har brug for en sejr over Wolfsburg for at holde liv i Champions League-eventyret. (Foto: AP)

CSKA Moskva - Wolfsburg [over 2,5 mål] 1,91 /Sportingbet

Det er overlevelse i Champions League, der står på spil i Moskva i aften. Hjemmeholdet SKAL bruge en sejr, mens gæsterne måske nok kan tåle et nederlag, men i så fald - formentligt - skal besejre Manchester United i sidste runde for at gå videre fra gruppespillet.

Det betyder i praksis at hjemmeholdet skal frem på banen, mens tyskerne kan spille på kontra, hvilket de gør med stor effektivitet. Fint demonstreret med 3-0 sejr på udebane mod Besiktas. I det hele taget har Wolfsburg vist stor skarphed foran modstandernes mål med ti scoringer i de seneste fire kampe.

Hjemmeholdet er heller ikke uden evner foran modstandernes mål. Senest demonstreret med 3-2 ude over Spartak Moskva. I Champions League hentede man senest 3-3 på Old Trafford mod Manchester United.

Overordnet set, så lugter det af scoringer - formentligt af begge mandskaber - og vi bliver ikke overraskede om dette rent faktisk kommer til at ende med mindst tre mål i alt.

Wolfsburg er uden angriberen Grafite, der scorede alle tre mål, da tyskerne vandt den omvendte kamp med 3-1. Afløseren bliver Obafemi Martins, der med sin hurtighed kan vise sig et farligt våben i tyskernes kontraer. Han kan spilles til odds 3,70 (Unibet) til at score undervejs.

CSKA Moskva må klare sig uden Deividas Semberas (forsvar) på grund af karantæne. Herudover er Mark Gonzalez (midtbane) og Guilherme (angreb) begge ude med skader. Sekou Oliseh udgik i weekendens kamp med en skade og er tvivlsom.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere