Den Gule Ubåd holder vand

Villarreal er tilbage på rette kurs og fortsætter opturen med sejr over Valladolid

Villarreal har klasse til den øverste halvdel af tabellen. Nu er holdet også begyndt at vise det. (Foto: AP)
Villarreal har klasse til den øverste halvdel af tabellen. Nu er holdet også begyndt at vise det. (Foto: AP)

Villarreal - Valladolid [1] 1.65 /expekt.com, betsafe

Ernesto Valverde kom meget tæt på sparket i Villarreal. Der blev gættet på at fyrersedlen var skrevet og lå klar til eksekvering, hvis ikke der skete dramatiske forbedringer og i første omgang blev hentet tre point mod Malaga den 25. oktober.

Nu er fyringssnakken forstummet. Villarreal vandt opgøret og har demonstreret markant fremgang siden. Sejren, der var sæsonens første i ligaen, blev fulgt op med 5-0 over Tenerife og senest et 2-3 nederlag ude mod Sevilla efter en indsats, der signalerede at man har kvaliteterne til langt mere end den aktuelle placering.

Det er også blevet til 4-1 over Lazio i Europa League, så nu hedder formen 4-1-1 siden Valverde stod yderst på planken. Ud over sejrene, så er det især værd at notere sig, at man i de seks kampe har nettet 15 gange i de seks kampe. Det var kun blevet til to i de seks foregående.

Opturen fortsætter i dag, hvor Valladolid kommer på besøg. Gæsterne har hentet ét enkelt point mere end Villarreal, men er ikke på samme niveau. Holdet leverer i øjeblikket på det jævne, og står uden sejr i de tre seneste kamp. Den seneste optræden var 0-1 ude mod Mallorca i pokalturneringen. Før det skuffede man med 0-0 hjemme mod Xerex.

Villarreal er til kampen markant forstærket af comeback til landsholdsspilleren Marcos Senna. Han var ikke med i de to seneste ligakampe på grund af en skade, men gjorde comeback mod Puertollano (1-0) i pokalturneringen. Han skulle nu være helt klar og bliver en nøglespiller hos hjemmeholdet. Damián Escudero (midtbane) er meget tvivlsom og Santi Cazorla (midtbane) er fortsat ude med en skade.

Hos gæsterne er der tvivl om stamspillerne Pedro Lopez (forsvar) og Fabián Cannobio (midtbane). Sisi (midtbane) er fortsat ude med en skade.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere