Fin oktober for ekstrabladet.dks spilforslag

Der er sund økonomi i ekstrabladet.dks daglige spilforslag

Newcastles sejr over Sheffield United mandag aften sad lige i skabet til odds 2.50 (Foto: Getty Images)
Newcastles sejr over Sheffield United mandag aften sad lige i skabet til odds 2.50 (Foto: Getty Images)

Selvom oktober ikke helt holdt samme niveau, som september, så er de daglige spilforslag på ekstrabladet.dk stadig en god forretning.

I den forgangne måned var der tale om en tilbagebetalingsprocent på 113, hvis man har sat identisk indsats på alle forslag. Set over de seneste to måneder, hvor ekstrabladet.dks spilekspert Michael Winther-Rasmussen dagligt har præsenteret spilforslag, så er der her tale om en tilbagebetalingsprocent på 122. Det betyder, at har man spillet samtlige spilforslag, så står man med 22 kroner i overskud for hver spillet hundredekroneseddel.

Oktober bød på i alt 78 spilforslag, hvor de 43 gik hjem. Det giver en hitrate på 55 procent. Det var bedre end i september, hvor der var tale om en hitrate på 53 procent.

I dag peger vores spilekspert på to ganske godt betalte spil. Bordeaux skal have mindst uafgjort i udekampen mod Bayern München til odds 2.00 og så skal FC Porto besejre Apoel efter uafgjort ved pausen. Det sidste til odds 4.90.

Du finder de daglige spilforslag og spilnyheder HER. Det er også muligt at følge spilforslagene på twitter ved at klikke HER.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere