Bayern savner Robbery

Sydtyskerne er sårbare uden stjernerne Arjen Robben og Franck Ribery

Franck Ribery og Arjen Robben sidder uden for hos Bayern München, og det gør sydtyskerne til en langt mere sårbar størrelse. (Foto: AP)
Franck Ribery og Arjen Robben sidder uden for hos Bayern München, og det gør sydtyskerne til en langt mere sårbar størrelse. (Foto: AP)

Bayern München - Bordeaux (0-1) [2] 2.00 /Danske Spil, expekt.com, betsafe

Der er Bayern München med Arjen Robben og Franck Ribery og så er der Bayern München uden stjerneduoen. To meget forskellige størrelser. Sydtyskerne er i den grad til at tale med uden Robbery, og da de ikke er med i aftenens kamp mod Bordeaux, så kan franskmændene meget vel tage hjem med mindst det ene point.

Der har ikke været megen slinger i valsen hos Bordeaux, der topper den hjemlige franske liga og synes godt på vej videre i Champions League, selvom man er i pulje med stærke hold som Juventus og Bayern München.

Klubben har fuldt fokus på Europa, hvorfor man i starten af oktober rendte ind i et par nederlag i den franske liga. Det er til gengæld også de eneste i hele sæsonen. Bordeaux er altså i fuld gang med et effektivt forsvar af mesterskabet.

I Champions League blev den omvendte kamp mod Bayern München for to uger siden vundet med 2-1, men det kunne været blevet til en større sejr, da franskmændene brændte to straffespark undervejs.

Mandskabsmæssigt er tyskerne som nævnt uden uden Arjen Robben og Franck Ribery, men også forsvarsspilleren Daniel van Buyten og angriberen Thomas Müller, der er klubbens topscorer i gruppespillet, savnes. Begge blev udvist i den omvendte kamp mod Bordeaux og afsoner karantæne. Angriberen Ivica Olic er fortsat skadet. Hamit Altintop (forsvar), der startede inde i den omvendte kamp, ventes at ryge ud på bænken.

Nye i startopstillingen bliver Martin Demichelis (forsvar), der netop har gjort comeback efter en længere pause, Edson Braafheid (forsvar) og Daniel Pranjic (midtbane).

Franskmændene stiller med samme trup som i den omvendte kamp.

Bayern München var på ingen måde prangende i den første kamp mellem de to, og lider i øjeblikket over fraværet af de to absolutte stjerner, så Bordeaux kan sagtens gentage succesen fra sidst. Der er trods alt kun gået to uger. Er man til et vovet spil, så kan der hentes op til fem gange pengene på det rene 2-tal (betsafe), men vi garderer dog for uafgjort, da tyskerne trods alt har hjemmebane og franskmændene sagtens kan leve med en pointdeling.

Følg ekstrabladet.dks spilforslag på twitter

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere