Fortsatte problemer i Sheffield

Forstærket Newcastle-mandskab kan udnytte de mange fravær hos Sheffield United

Newcastle-topscorer Kevin Nolan kan gøre livet surt for et afbudsramt Sheffield United-mandskab i dag. (Foto: AP)
Newcastle-topscorer Kevin Nolan kan gøre livet surt for et afbudsramt Sheffield United-mandskab i dag. (Foto: AP)

Sheffield United - Newcastle [2] 2.50 /Ladbrokes, Unibet, expekt, Bet365, betsafe

Skaderne er fortsat mange hos Sheffield United, der lige nu synes fuldt ud i stand til at tabe til hvem som helst. Så hvorfor ikke også til et Newcastle-mandskab, der netop er kommet tilbage på sejrskurs og nævnes blandt de varme navne til oprykning.

Hos Sheffield United røg Andy Taylor (forsvar) ind i en skade sidst, og han er dermed nyeste mand på sidelinien. Her sidder i forvejen Paddy Kenny (mål), Andrew Davies (forsvar), Derek Geary (forsvar), Gary Naysmith (forsvar), James Harper (midtbane), Nick Montgomery (midtbane), Jamie Ward (midtbane) og Lee Williamson (midtbane). Angriberen Richard Cresswell kan ende med også at melde fra. Konsekvensen er, at man fortsat er meget langt fra stærkeste opstilling.

Newcastle har også trukket med en del fravær i de seneste uger, men det lysner gevaldigt. Fabricio Coloccini (forsvar), Steven Taylor (forsvar), Danny Simpson (forsvar) og Alan Smith (midtbane) meldes alle klar til comeback. Kvartetten er kandidater til startopstillingen, så der er virkelig tale om en forstærket trup for gæsterne. Eneste nye fravær er dermed Zurab Khizanishvili (forsvar), der afsoner karantæne.

Sheffield United står med 0-2-4 for de seneste seks ligakampe og der er umiddelbart ikke tegn på bedring. Det ligner alle tiders chance for et Newcastle-hold, der kommer i en markant forstærket udgave.

Følg ekstrabladet.dks spilforslag på twitter

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere