Russiske bank til Newcastle

Anzhi tager første stik mod et afbudsramt Newcastle-mandskab

Anzhi har været ualmindeligt solide på 'hjemmebane' i Europa League og ligner også en vinder mod Newcastle. (Foto: AP/Ivan Sekretarev)
Anzhi har været ualmindeligt solide på 'hjemmebane' i Europa League og ligner også en vinder mod Newcastle. (Foto: AP/Ivan Sekretarev)

Spilforslag Vi har allerede spillet Anzhi fire gange på hjemmebane i Europa League, og foreløbigt har russerne kvitteret med sejre hver gang.

I aften får den ambitiøse, russiske klub besøg af Newcastle, der fortsat har en del at slås med i Premier League, og oven i købbet er rejst til Moskva i en noget afbudsramt forfatning.

Hverken førstekeeper Tim Krul (mål) eller førstereserve Stephen Harper (mål) er med, da de plejer skader og derfor bliver det Robert Elliot (mål), der starter. Umiddelbart foran ham mangler Mathieu Debuchy (forsvar) og Fabricio Coloccini (forsvar), men der på midtbanen vil blive kigget forgæves efter stamspilleren Jonas Gutierrez (midtbane), der bliver sparet. Nøglespilleren Hatem Ben Arfa (midtbane) er med i truppen, men efter næsten tre måneders pause er han ikke selvskreven til at skulle starte inde.

Offensiven er uden nyerhvervede Yoan Gouffran (angreb) og topscorer Papiss Cissé (angreb), der begge startede inde mod Swansea i weekenden. I det hele taget mangler fire af de startende fra weekendens Premier League-kamp.

Cissé, der er ude med sygdom, er blevet afløst af Shola Ameobi (angreb), der ellers skulle spares, fordi han er blevet frarådet at spille på det kunstige underlag i Moskva. Det kan betyde, at han starter på bænken.

Fraværene skal selvsagt give et uhyre hjemmestærkt Anzhi-mandskab bedre arbejdsbetingelser.

Eneste rigtigt alvorlige fravær hos hjemmeholdet er karantæneramte Mbark Boussoufa (midtbane).

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Russerne har vundet syv af syv mulige hjemmekampe i Europa League ind til videre og holdt nullet i de seks første. Ganske solidt. Ikke mindst i betragtning af, at man faktisk slet ikke spiller sine kampe på hjemmebane i Dagestan, men af sikkerhedshensyn spiller i og omkring Moskva.

Nøjagtigt som i den foregående kamp mod Hannover 96 (3-1) står kampen i aften på Olimpiyskiy Stadion Luzhniki, der har kunstgræs. Et underlag, som russerne er væsentligt mere bekendt med end de engelske gæster.

Vi vakler mellem at spille Anzhi-sejr til nul, hvor der er fin værdi i odds 2,90 (Unibet), og så en solid sejr til Anzhi. Vi lander på sidstnævnte med Asian Handicap -1, -0.5 (svarer til Asian Handicap -0,75), hvor der er fuld gevinst ved sejr på mindst to mål, mens en sejr på kun et enkelt mål giver halv gevinst.

Læs:

Se også: Sådan fungerer Asian Handicap

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere