Mål i Aalborg

AaB og OB kan levere målrig underholdning inden aftenens Champions League-kampe

AaB-jubel i forbindelse med 4-0 sejren OB tidligere på sæsonen. Nu mødes de to klubber igen, og det kan blive målrigt endnu engang. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)
AaB-jubel i forbindelse med 4-0 sejren OB tidligere på sæsonen. Nu mødes de to klubber igen, og det kan blive målrigt endnu engang. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)

Spilforslag Ikke den mest interessante onsdag, selvom Champions League naturligvis kommer til at suge en del opmærksomhed fra både fans og sportsspillere.

Også en dag, hvor AaB og OB skal have afgjort deres hængeparti fra 9. december.

En yderst interessant duel i slaget om top-fire i Superligaen. Samtidig også en duel, der kan gå hen og byde på målrig underholdning.

Ser man på holdenes resultater hidtil i denne sæson, så ligger målgennemsnittet over tre for begge holds vedkommende, og med fem mål i hver af deres premierekampe i foråret, så ser det ikke ud til at skulle ændre sig væsentligt.

Begge hold ligger på 14 kampe over 2,5 mål af de foreløbigt 20, der er spillet. Blandt andet det omvendte opgør i august, hvor AaB vandt 4-0.

Det var fjerde AaB-sejr over OB i træk, hvor alle fire kampe er gået over linien på 2,5 mål.

Baseret på historik og præstationer i sæsonen, så er der altså fin værdi i odds 1,84 (efter kommission) på over 2,5 mål i aftenens kamp.

Betingelserne i aften synes også at tale for mål.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

AaB fik ikke helt uventet defensive problemer mod Silkeborg i premieren og tabte 2-3. Vigtige Kenneth Emil Petersen (forsvar) afsonede karantæne, mens Rasmus Thelander (forsvar) plejede en skade og både Lasse Nielsen (forsvar) og Thomas Augustinussen (forsvar/midtbane) sad ubenyttet på bænken i 90 minutter. Det efterlod en sårbar defensiv linie med debut til 18-årige Jakob Blåbjerg Mathiasen (forsvar) og 20-årige Kasper Pedersen (forsvar).

Nu bliver det ikke den duo, der skal agere i det centrale forsvar igen i aften, for Kenneth Emil Petersen (forsvar) er med igen. Til gengæld er Lasse Nielsen nu helt ude af truppen, mens Augustinussen (forsvar/midtbane) endnu engang ventes at tage plads på bænken. Det ser altså fortsat svækket ud.

Det kan OB godt udnytte. Fynboerne nettede to gange mod FC København i premieren og debutanten Darko Bodul (angreb) fik vist, at han kan blive et yderst solidt supplement til Marcus Pedersen. OB kan dermed mønstrer en yderst stærk offensiv, der kun bliver endnu stærkere, når Rasmus Falk (midtbane/angreb) bliver klarmeldt.

Han mangler også i aften, hvilket er en lille streg i regningen i forhold til mål, men som holdkammeraterne fik vist mod FC København, så kan der godt scores alligevel.

Nok så interessant står Michael Silberbauer (forsvar/midtbane) over med karantæne. Det kan vise sig at give bedre arbejdsbetingelser for AaBs spil fremad banen.

Imod mål taler, at kampen er så vigtig for begge mandskaber, og begge kan leve med uafgjort. Det kan betyde, at der spilles lidt mere forsigtigt. Når det er sagt, så ligger begge holds største styrke i offensiven, og odds er trods alt højt nok til at blive testet af i dag. Uden at det dog indbyder til et tungt udstik.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere