Pligtsejr til United

Manchester United er storfavorit mod Reading i aften, men det betyder ikke nødvendigvis, at det bliver en storsejr

Sir Alex Ferguson ventes at rotere på sit hold til aftenens pokalkamp mod Reading og det kan blive gæsternes chance for at slippe fra Old Trafford uden en øretæve. (Foto: AP/Jon Super)
Sir Alex Ferguson ventes at rotere på sit hold til aftenens pokalkamp mod Reading og det kan blive gæsternes chance for at slippe fra Old Trafford uden en øretæve. (Foto: AP/Jon Super)

Spilforslag Det bliver en af de mere vovede, der kickstarter ugen. Manchester United er storfavoritter mod Reading i FA Cup'en i aften og alt andet end en sejr vil være en gedigen overraskelse. Derfor har bookmakerne også valgt at udbyde odds 1,22 til 1,25.

Det er dårligt værd at løbe efter. Til gengæld kunne man så vælge at satse på Manchester United-sejr på præcist ét eller to mål. Det kan spilles til et odds på 2,19, hvis man fordeler indsatsen med 51 procent på X ved handicap 0-1 (odds 4,50) og 49 procent på X ved handicap 0-2 (odds 4,25).

Odds er dog så tæt på hinanden, at man kan vælge at fordele indsatsen ligeligt og så acceptere en lille forskel i gevinstens størrelse.

Uanset, så ligger det ikke direkte i kortene, at Manchester United buldrer hen over Reading.

Af de 30 sejre Manchester United har hentet i denne sæson (alle turneringer) har de 26 af dem været på et eller to mål. Det må betegnes som ganske slående, og er man der, hvor man faktisk tror på United-sejr i aften, så er det svært ikke at se værdien i at spille på at den bliver på et eller to mål, når det nu giver mere end to gange pengene.

Det er trods alt heller ikke et Manchester United-mandskab i stærkeste opstilling eller et Reading-mandskab, der kommer knækket til Old Trafford.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

United spillede i sidste uge en hård kamp i Madrid, og Sir Alex Ferguson vil ikke være bange for at rotere på sit mandskab til aftenens pokalkamp.

Det betyder, at nogle af de spillere, der startede ude mod Real Madrid, kan komme i betragtning til startopstillingen, mens nogle af de mest benyttede spillere i sæsonen bliver sparet.

Skal man tro de engelske medier, så bliver der næppe genvalg i startopstillingen til mere end tre mand, hvor man blandt de spillere, der ryger ud, finder Michael Carrick (midtbane), Robin van Persie (angreb) og Wayne Rooney (angreb).

Nu har Manchester United masser af kvalificerede afløsere, så det skal nok blive ganske solidt alligevel. Det øger så bare ikke sandsynligheden for en nedsabling af Reading.

Nu stiller Reading heller ikke i stærkeste opstilling, hvilket naturligvis kan koste. Defensivt ventes det dog at se ganske fornuftigt ud, mens offensiven efterlader en del spørgsmålstegn. Jobi McAnuff (midtbane) starter næppe inde, og det samme gælder Pavel Pogrebnyak (angreb). Til gengæld kan Adam Le Fondre få chancen fra start. Han har været lidt af en joker for klubben i denne sæson. Han er kun startet inde i otte ligakampe, men er ikke desto mindre topscorer med ti mål.

Set over hele sæsonen har Reading tabt 13 kampe (alle turneringer), hvor de 11 er tabt med et eller to mål. Det er blandt andet blevet 0-1 ude mod Manchester City og 3-4 hjemme mod Manchester United. Formmæssigt er bare to kampe siden jul endt med et nederlag (6-2-2), så man stiller ikke kuet op, og det hjælper, når man skal ud i en af de sværeste udekampe overhovedet på engelsk jord.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere