Hannover 96 snubler igen

Trætte ben og defensive fravær kommer til at koste i Nürnberg

Nürnbergs Tomas Pekhart jubler og kan måske komme til det igen i dag, når et træt Hannover 96-mandskab kommer på besøg. (Foto: AP/Daniel Karmann)
Nürnbergs Tomas Pekhart jubler og kan måske komme til det igen i dag, når et træt Hannover 96-mandskab kommer på besøg. (Foto: AP/Daniel Karmann)

Spilforslag Hannover 96 kom som forventet til kort i Europa League-kampen mod Anzhi i torsdags, og nåede dermed op på otte udekampe i træk uden sejr (0-1-7). Spørgsmålet er så, hvordan man oven på den lange rejse til Moskva skal forsøge at vende den statistik mod et Nürnberg-hold, der er blevet meget svære at knække i egen hule.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Det ser vanskeligt ud, og derfor nemmere at se værdien i odds 2,10 på en hjemmesejr.

Nürnberg havde ingen trættende midtugekamp og kommer med frisk selvtillid efter fuldt ud godkendte 0-0 ude mod Eintracht Frankfurt sidst. Hjemme er klubben ubesejret siden 29. september (4-3-0). Bayern München blev blandt andet spist af med 1-1.

Læs også spilforslaget:

Se også: Sæsonens overraskelse slår til igen

Mandskabsmæssigt ser det også bedst ud for hjemmeholdet. Fraværslisten er i hvert fald noget kortere end den gæsterne har. Det havde også været svært andet, for Hannover 96 er blandt de hårdest ramte i Bundesligaen lige nu.

Felipe Martins (forsvar), Mario Eggimann (forsvar), Steven Cherundolo (forsvar) er alle ude med skader, og da Sebastien Pocognoli (forsvar) afsoner karantæne, så er man ualmindeligt hårdt ramt i forsvaret.

Længere fremme på banen mangler Leon Andreasen (midtbane) fortsat og det samme gør Lars Stindl (midtbane).

Læs også spilforslaget:

Se også: Arouca holder fast

Mest fokus er der selvsagt på de defensive fravær, for Hannover har i forvejen haft store problemer med at lukke af. 25 mål er lukket ind i ti udekampe i Bundesligaen, hvilket er dårligst af alle.

Det skal Nürnberg forsøge at udnytte. Hjemmeholdet hører ikke til de mest målfarlige, men det har primært været et problem på udebane. Hjemme er det blevet til 13 mål i ti kampe, hvilket er hæderligt uden at være prangende.

Til gengæld er man stort set uden fravær. Eneste nævneværdige er stamspilleren Timo Gebhart (midtbane), der allerede har siddet ude i de to seneste kampe. Det bliver formentligt samme startopstilling som sidst.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere