Sæsonens overraskelse slår til igen

Pacos de Ferreira bør kunne sætte udesvage Nacional på plads

Andre Leao, her i duel med Portos Marat Izmaylov, er tilbage hos Pacos de Ferreira, der dermed stiller i noget nær stærkeste opstilling i dagens kamp mod Nacional. (Foto: AP/Paulo Duarte)
Andre Leao, her i duel med Portos Marat Izmaylov, er tilbage hos Pacos de Ferreira, der dermed stiller i noget nær stærkeste opstilling i dagens kamp mod Nacional. (Foto: AP/Paulo Duarte)

Spilforslag Det hører til sjældenhederne, at man kan hente så højt et odds, når top møder bund i Portugal, og selvom der så heller ikke er tale om nogen 'banker', så er odds 2,15 trods alt i øjnefaldende. Det skal nok få nogen til at slå til. Vi vælger her den mere forsigtige version med Draw No Bet, hvor pengene kommer retur ved uafgjort.

Pacos de Ferreira er trods alt ikke noget skræmmende hjemmehold.

Pacos de Ferreira er højest overraskende fremme som nummer tre i rækken og efter sidste rundes udesejr over Braga (3-2) lige nu bedste bud på en treer og dermed deltager i næste sæsons Champions League-kvalifikation.

I det spil var sejren over Braga, som vi iøvrigt også havde udpeget, uhyre vigtigt. Til gengæld vil det nok også være spildt lidt igen, hvis man dummer sig i dagens hjemmekamp mod Nacional.

Læs også:

Se også: Arouca holder fast

Gæsterne er tættere på nedrykningsstregen end på europæisk kvalifikation, og svinger ualmindeligt meget i præstationerne. Senest blev det 2-2 hjemme mod Benfica, hvilket var fornemt, men forinden var det blevet 1-2 hjemme mod bundholdet Moreirense. Mest succesfuld har man været hjemme, mens det kniber mere på fremmed græs.

Status på udebane er 3-0-6, hvor de tre sejre er kommet mod Vitória Setúbal, Vitória Guimarães og Olhanense. Alle tre hold, der har haft en vanskelig sæson og ligger i tabellens nederste halvdel.

Mandskabsmæssigt er hjemmeholdet i noget nær stærkeste opstilling. Det vil sige, at man i forhold til sidst også har stamspilleren André Leao (midtbane) med igen efter endt karantæne. Rutinerede Nuno Santos (forsvar) er med igen efter en skadespause, men han har primært fungeret som gardering og starter næppe inde.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Gæsterne er fortsat uden Dejan Skolnik (midtbane), men siden sidst også uden nøglespilleren Kiko (forsvar) i forsvaret på grund af karantæne. Det er en streg i regningen. Til gengæld er Manuel da Costa (forsvar) med igen, hvilket er et plus. Han glider ind på den defensive midtbane. Offensivt er Mateus (angreb) måske tilbage i startopstillingen. Hans comeback efter Africa Cup of Nations blev markeret med en plads på bænken mod Benfica, men han kom ind kort før pausen og sikrede 2-2 i anden halvleg.

Han er holdets store offensive profil, så en plads på bænken igen vil ikke være en ulempe for dette spil, men dog så heller ikke videre sandsynligt.

Umiddelbart er Nacional ikke et hold, der gør meget væsen af sig på udebane, men 2-2 mod et Benfica-mandskab, der så godt nok også have blikket rettet mod Champions League, indgyder en vis respekt. Modsat har Pacos de Ferreira haft det lidt svært på hjemmebane, hvor den defensive tilgang ikke fungerer helt så optimalt som på udebane. Derfor bliver det også det noget forsigtige tip med Draw No Bet, hvor indsatsen kommer retur ved uafgjort.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere