Pokalfeber koster i Bradford

Ligaformen er for nedadgående og nyt nederlag kan komme mod et formstærkt Wycombe-mandskab

Mens der er masser at glæde sig over i ligapokalturneringen, så er det ved at gå helt galt i ligaen. Bradford er blevet holdet alle vil slå, og spillemæssigt har man ikke leveret på samme niveau som i pokalkampene. (Foto: AP/Jon Super)
Mens der er masser at glæde sig over i ligapokalturneringen, så er det ved at gå helt galt i ligaen. Bradford er blevet holdet alle vil slå, og spillemæssigt har man ikke leveret på samme niveau som i pokalkampene. (Foto: AP/Jon Super)

Spilforslag Det har været ualmindeligt svært for Bradford at håndtere pokalsucces og ligaambitioner. Samtidig med de stærke resultater i ligapokalturneringen er pointhøsten i ligaen tørret ind. Seneste ligasejr går helt tilbage til 2. juledag mod Accrington Stanley, og derfor er man nu røget ud af playoff i League2.

Det er selvsagt ikke optimalt. Spørgsmålet er så om nedturen kan vendes allerede nu eller det først sker efter finalen på Wembley om mindre end to uger.

Lørdag blev det 0-1 hjemme mod topholdet Gillingham i en kamp, hvor man egentligt gjorde det fint, men savnede skarphed i front. Og netop skarpheden - eller fokus - ligner den mangelvare, der har gjort en forskel. At modstanderholdene synes ekstra opsatte på at slå Bradford - på grund af pokalsuccesen - gør heller ikke opgaven nemmere.

Det bliver den heller ikke mod et genfødt Wycombe-mandskab, der i den grad har fundet sig selv oven på efterårets skuffelser. 9-2-2 i de seneste 13 kampe er stærkt nok til at fyre op under troen på en plads i playoff.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Bradford har demonstreret et højt niveau i deres ligapokalkampe, men havde det ikke været for netop pokalmeritterne, så havde man i aften aldrig fået 2,75 på hjemmesejren eller odds 1,91 på Asian Handicap 0, hvor indsatsen kommer retur ved uafgjort. Med fordel af hjemmebane, og i lyset af den aktuelle formkurve i ligaen, så havde Wycombe været lidt mere solide favoritter.

Det giver også lidt ekstra plusser til hjemmeholdet, at Bradford stiller med en noget svækket defensiv. Stamspillerne Luke Oliver (forsvar) og Rory McArdle (forsvar) er ude med skader, James Meredith (forsvar) har trukket med sygdom og spiller næpper, mens lejesvenden Tom Naylor (forsvar), der var blandt Bradfords bedste i lørdags, er rejst hjem til Derby.

I det lys er det positivt, at stamspilleren Andrew Davies (forsvar) i lørdags var med i truppen for første gang siden han blev knæskadet i oktober. Problemer er så bare, at han endnu ikke meldes klar til at spille 90 minutter.

Det efterlader en trup, der er presset gevaldigt på defensiven, og som kan få problemer mod et Wycombe-hold, der lynede fire gange i weekendens hjemmekamp mod York (4-0).

Hjemmeholdet har nogle solide spillere siddende ude i skikkelse af Danny Foster (forsvar), Gary Doherty (forsvar), Grant Basey (forsvar) og Matt Bloomfield (midtbane), men de to sidstnævnte har været skadet det meste af sæsonen og de to førstnævnte slet ikke været del af de seneste to månders optur.

Så er det faktisk mere interessant at stamspilleren Leon Johnson (forsvar) er meget tæt på comeback efter længere tids skadespause. Det samme er i øvrigt førnævnte Doherty, men det er tvivlsomt om der venter spilletid allerede nu.

Bradford har været tilpas gode til at tage point med hjem fra udekampen, og baneforholdene i Wycombe er ikke prangende på grund af megen sne og regn den seneste tid, så vi lander på en gardering med Asian Handicap 0 (svarer til Draw No Bet), hvor indsatsen kommer retur ved uafgjort.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere