Dyb krise i Droylsden

Efter 11 nederlag i 12 kampe er man med ekspresfart på vej ud af Conference North

Målene er væltet ind hos Droylsden, der synes på nedrykningskurs. Et nyt nederlag kan komme i eftermiddag. (Arkivfoto: Alvaro Barrientos/AP)
Målene er væltet ind hos Droylsden, der synes på nedrykningskurs. Et nyt nederlag kan komme i eftermiddag. (Arkivfoto: Alvaro Barrientos/AP)

Spilforslag Der er tilsyneladende ingen ende på krisen i Droylsden. 12 point i 24 kampe er skidt, og der er ikke umiddelbart tegn på bedring.

De seneste 12 kampe har udløst ét point, og man synker dybere og dybere i tabellen. Afstanden til den rigtige side af nedrykningsstregen er nu oppe på 14 point.

En ny skuffelse kunne meget vel komme mod Gainsborough Trinity, der for sin del er med i det tætte slagsmål om playoff-billetterne. Formen er godkendt med 6-2-2 i de seneste ti kampe, hvor man står med fire sejre i de seneste fem udekampe.

Spillemæssigt har man flere gange vist et niveau, der berettiger til oprykning. Både i ligaen og i den lille pokalturnering FA Trophy, hvor man nu er nået til semifinalerne. Problemet har ind i mellem været, at levere helt på samme niveau, når man var favorit og det bør naturligvis tjene som en advarsel til denne kamp. Når det er sagt, så har der ikke været så megen slinger i valsen mod de allerdårligste hold i tabellen. Ser man på kampene mod hold, der aktuelt ligger blandt de fem nederste, så er der gjort rent bord ganske overbevisende. Hinckley (5-0), Colwyn Bay (3-1), Bishop's Stortford (5-1) og Droylsden (3-0) er alle besejret med mindst to mål.

Som det fremgår altså også sikker sejr i det omvendte opgør mod Droylsden. Det var i oktober, hvor bundholdet ellers havde sin bedste periode.

Læs også spilforslaget:

Se også: Få mål i Swansea

Droylsden kommer fra et 1-3 nederlag til Histon, hvor man reelt kunne have tabt endnu større. Ud over nederlaget, så fik også stamspilleren Ashley Palmer (forsvar) marchordre ti minutter før tid. Han afsoner dog først karantæne i næste weekend. Alex Coleman (forsvar), der var lejet i Burnley og fast mand i efteråret, rejste i december og så gik det for alvor galt. Siden er der lukket 24 mål ind i syv kampe svarende til 3,4 i snit per kamp.

Truppen er i januar blevet forstærket med Michael Byron (forsvar) fra walisiske Bala Town, Lewis Chalmers (midtbane) fra FC United of Manchester og Sean Doherty (midtbane) fra AFC Liverpool. Alle tre er gået ind i startopstillingen og selvom i hvert fald Chalmers - med erfaring fra Macclesfield - ligner en forstærkning, så har det hverken gjort fra eller til.

Anfører Rob Sissons (midtbane) blev skadet mod Solihull Moors midt i januar og har derfor manglet i de seneste to kampe. Han spillede 90 minutter for holdets reserver tidligere på ugen og ligner en mand, der er klar til comeback. Det er et lyspunkt for hjemmeholdet. Stephen Hall (midtbane), der også har manglet i de seneste par kampe, var ligeledes i ilden for reserverne, og kan også være i spil til eftermiddagens kamp.

Offensiven er op til kampen suppleret med Domaine Rouse (angreb), der vender tilbage til klubben efter en afstikker til senest Stockport Sports i en lavere række. Han ligner ikke en mand, der kan gør en forskel.

I det hele taget er der ikke så meget, der peger i retning af et vendepunkt for hjemmeholdet.

Gæsterne har også hentet folk til i januar, hvor Mark Jones (midtbane) fra Boston United og Simon Russell (midtbane) fra Alfreton er gået direkte ind i startopstillingen. Vigtige Michael Leary (midtbane) fik comeback i tirsdagens FA Trophy-kamp mod Barrow, mens man endnu afventer comeback til stamspilleren Jonathan D'Laryea (midtbane).

Odds 1,55 synes ikke af så meget, men Gainsborough har langt mere at byde ind med og det bør kaste en sejr af sig.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere