Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

MODO har momentum

Nu kan Morten Madsen og co. skimte førstepladsen i Elitserien

Den danske landsholdsspiller Morten Madsen og holdkammeraterne i MODO kan fortsætte opturen i Elitserien med sejr over Rögle i aften. (Foto: Claus Bonnerup/Polfoto)
Den danske landsholdsspiller Morten Madsen og holdkammeraterne i MODO kan fortsætte opturen i Elitserien med sejr over Rögle i aften. (Foto: Claus Bonnerup/Polfoto)

Spilforslag Var onsdagen tynd, så er det intet at regne i sammenligning med i dag, hvor vi så må sætte lid til svensk ishockey.

Her synes MODO, med danske Morten Madsen blandt de bærende kræfter, at være en tand undervurderet i udekampen mod Rögle. Det er trods alt et af de mest formstærke mandskaber, der kommer på besøg hos et hold, der kommer til at kæmpe for overlevelse i Elitserien.

I praksis top mod bund.

Læs også spilforslaget:

Se også: Amputerede newzealændere

I Sverige er afstanden dog trods alt ikke større end at selv de undertippede kan drille favoritterne, hvilket Rögle blandt andet gjorde ved at besejre Färjestad (5-2) på egen is den 20. september. Siden er det blevet til seks nederlag i otte kampe. Man er ikke blevet kørt over, men har på den anden side også manglet det sidste for at hive point hjem.

Det kan man ikke påstå, at MODO har manglet. Defensivt står man bedre og bedre, og offensivt er der meget at glæde sig over. Man topper som holdet med flest skud på mål, men nok så vigtigt også som det mest scorende.

Rögle ligger næstsidst hvad angår skud på mål og noteret for ti scoringer færre end MODO efter 11 spillerunder.

Mandskabsmæssigt er der ikke lagt op til de store ændringer i de to lejre. Gæsterne har fortsat Samuel Påhlsson ude med en skade. Rögle må igen klare sig uden Fredrik Warg.

MODO er ikke noget stort udehold i Sverige, og Rögle skal nok bide fra sig, så indsatsen bliver lav, selvom odds på papiret synes fint.

Gratis konkurrence:

Se også: Vind en NFL-rejse til London

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna Cecilia Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen