FC Köln er på vej frem

To sejre i træk og humøret er løftet i FC Köln, der ellers startede sæsonen meget sløjt

FC Köln var spået en plads i den sjove ende af tabellen, men sæsonstarten var sløj. Nu er der tegn på bedring og opturen kan fortsætte i aften. (Modelfoto: Colourbox)
FC Köln var spået en plads i den sjove ende af tabellen, men sæsonstarten var sløj. Nu er der tegn på bedring og opturen kan fortsætte i aften. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag Det blev en weekend på det jævne, og det er ikke ligefrem fordi de faste holdepunkter står i kø denne mandag. Skal der alligevel stikkes ud, så kunne det være på FC Köln, der har fået lidt af optimismen tilbage.

Spillemæssigt er der stadig meget at arbejde med, men man var trods alt bedst i de seneste kampe, hvor først FSV Frankfurt og dernæst Paderborn blev besejret med 2-1.

En af de bedste i de kampe har været Tobias Strobl (midtbane), som klubben hentede i Hoffenheim i sommerpausen. Han startede som bænkevarmer, men er startet inde i de to seneste kampe, og har til fulde overbevist om, at han bør gøre det igen.

Dynamo Dresden har fået en lige så tung sæsonstart som FC Köln, hvilket dog er knapt så uventet. Der er simpelthen ikke samme kvaliteter i den tidligere østtyske storklub.

Godt nok blev nedrykningskandidaterne fra Erzgebirge Aue besejret senest (3-1), men det var første sejr i fem kampe, og det var på hjemmebane. Ude kniber det mere med de store resultater.

LIVE:Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Hjemmeholdet har fået vigtige Matthias Lehmann (midtbane) klarmeldt efter at han stod over sidst med influenza. Der er så få fravær i truppen, at træner Holger Stanislawski har luksusproblemer. Det betyder, at der eksempelvis slet ikke er plads til Kevin McKenna (forsvar) i truppen til i dag.

Gæsterne kan stille i noget, der ligner stærkeste opstilling. Eneste nævneværdige fravær er Bjarne Thölke (forsvar), der blev hentet i Wolfsburg op til denne sæson.

FC Köln har langt mere kvalitet i truppen end placeringen viser, og har med sejre i de to seneste kampe meget vel fået vendt skibet. Det må gerne fortsætte i aften, hvor odds 1,80 på hjemmesejr er godkendt uden at være prangende.

Gratis konkurrence:

Se også: Vind en NFL-rejse til London

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen