GAIS synes helt fortabt

Nedrykning er så godt som en realitet for GAIS, der også kan falde mod Norrköping i aften

Mål skal der til. Også i aften, hvor Norrköping må stå med gode muligheder for at besejre GAIS i Allsvenskan. (Arkivfoto: AP/Amel Emric)
Mål skal der til. Også i aften, hvor Norrköping må stå med gode muligheder for at besejre GAIS i Allsvenskan. (Arkivfoto: AP/Amel Emric)

Spilforslag En rimeligt trist mandag, hvor de oplagte spil ikke står i kø, men så kan man jo prøve en lille indsats på Norrköping.

Ikke alene på grund af Norrköpings kvaliteter, men i lige så høj grad på grund af GAIS' mangel på samme.

Gæsterne er ikke helt færdige i Allsvenskan, men det begynder at se svært ud, og det er måske også ved at gå op for spillerne. Man sidder i hvert fald ikke tilbage med en øget tro på overlevelse efter 1-4 mod Syrianska sidst. Det var en absolut nøglekamp, hvor man startede optimistisk, men kollapsede helt.

Der bliver mere eller mindre åbent talt om, at resten af sæsonen skal bruges til at give unge spillere chancen, da det bliver dem, der skal bære holdet igennem i den næstbedste række i næste sæson. Om træner Jan Mak ligefrem går den vej allerede i dag vil vise sig. Under alle omstændigheder, så ser det sort ud, hvis der præsteres på samme niveau som i anden halvleg mod Syrianska.

Udskiftninger kan der således under alle omstændigheder blive tale om, og uanset, så er GAIS yderst skrøbelig lige nu, og det kan Norrköping udnytte.

Hjemmeholdet har overrasket positivt i sæsonen, og kan med en sejr i aften rykke forbi Helsingborg og op på en femteplads. Man kommer næppe til at spille sig ind i varmen til en Europa League-billet, men muligheden er der.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Mandskabsmæssigt vælger GAIS meget vel at spare Richard Spong (midtbane), der endnu ikke er klar til at spille flere kampe i træk oven på sin lange skadespause. Reuben Ayarna (midtbane) er til gengæld med igen efter endt karantæne. Rutinerede Peter Ijeh (angreb), der var rykket frem til en plads i startopstillingen i de seneste kampe, trækker med en skade.

Hjemmeholdet er væsentligt forstærket med comeback til topscorer Gunnar Heidar Thorvaldsson (angreb). Der er ingen nævneværdige fravær, så man kan stille i stærkeste opstilling.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen