Frankfurt føjer mere til eventyret

Fantomstart af oprykkerne kan fortsætte i eftermiddag, når Freiburg gæster Commerzbank-Arena

Oprykkerne fra Eintracht Frankfurt har taget Bundesligaen med storm og kan også nedlægge Freiburg i eftermiddag. (Foto: AP/Michael Probst)
Oprykkerne fra Eintracht Frankfurt har taget Bundesligaen med storm og kan også nedlægge Freiburg i eftermiddag. (Foto: AP/Michael Probst)

Spilforslag Det er en nærmest eventyrlig start oprykkerne fra Eintracht Frankfurt har fået på sæsonen.

At man skulle indtage en andenplads efter fem spillerunder havde de færreste set komme, og måske i særdeleshed, når man undervejs har mødt Leverkusen (2-1) og senest de forsvarende mestre fra Dortmund (3-3).

Specielt i sidstnævnte kamp fik oprykkerne demonstreret, at de har noget at skyde med i øjeblikket. Trods nede med 0-2 ved pausen, så leverede man en uhyre stærk anden halvleg og blev belønnet med det et helt fortjent point.

Fortsætter takterne i eftermiddag mod Freiburg, så venter der yderligere tre point.

Gæsterne er således af en anden og svagere kaliber.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Freiburg sluttede midt i tabellen i sidste sæson, hvor man dog sluttede væsentligt bedre end man startede. Håbet er at kunne gøre det lidt bedre i denne sæson, og der synes at være handlet fornuftigt ind. Der satses på fleksible spillere, hvilket synes at have vægtet højere end køb af en eller to deciderede profiler.

Det betyder så også, at selvom man har fået en fin forstærkning i Max Kruse (midtbane/angreb), så mangler der stadig den åbenlyse ’torjäger’.

Man hørte i sidste sæson ikke til de blandt de bedste på udebane, hvor man faktisk lukkede næstflest mål ind, og det kunne meget vel være hjemmebanen, der igen skal sikre succesen. Ind til videre står Freiburg med 0-1-1 på udebane med en målscore på 0-2.

Læs også spilforslaget:

Se også: Vikings kan skabe ny overraskelse

Begge hold kan stille i stærkeste opstilling. Det betyder blandt andet at Frankfurt atter har stamspilleren Olivier Occean (angreb) med igen.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen