Lecce har klassen

Truppen er rigeligt god til at gøre opholdet i Lega Pro 1 til en kortvarig affære og det kan blive understreget ud mod Treviso i eftermiddag

Guillermo Giacomazzi er en af de profiler, der er blevet i Lecce på trods af tvangsnedrykningen til den tredjebedste række. (Foto: AP/Donato Fasano)
Guillermo Giacomazzi er en af de profiler, der er blevet i Lecce på trods af tvangsnedrykningen til den tredjebedste række. (Foto: AP/Donato Fasano)

Spilforslag Man skal altid være varsom med at spille udesejre i italiensk fodbold, men der er faktisk en tendens til at ude og hjemme ikke har helt så stor betydning i den tredjebedste række.

Det kan så ligge i baghovedet, når vi sætter en lille skilling på Lecce i eftermiddag. Odds synes i hvert fald at have værdi.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Lecce spillede i Serie A i sidste sæson, men blev tvangsdegraderet til den tredjebedste fodboldrække. Det kostede selvsagt en større spillerflugt, der dog ikke var større end at man stadig har førstekeeper Massimiliano Benassi (mål) og stamspillerne Andrea Esposito (forsvar), Guillermo Giacomazzi (midtbane) og så Jeda (angreb), der fik pænt med spilletid i Serie A under sidste sæsons udlejning til Novara.

De er blevet suppleret op med blandt andre Marcus Diniz (forsvar), der tidligere har spillet i Serie A for Livorno, Salvatore Foti, der netop er hentet ind på leje fra Sampdoria (angreb) samt Mariano Bogliacino (midtbane) og Inácio Pia (angreb), der begge har spillet i Serie A for Napoli. Seneste tilføjelser er Roberto Di Maio (forsvar), der var fast mand i Nocerina i Serie B i sidste sæson. Han kan debutere i eftermiddag.

I praksis et Lecce-mandskab, der selvsagt er udråbt som oprykningsfavorit, og da også har kvitteret med tre sejre i de tre første kampe.

Nu kommer Lecce naturligvis ikke til at kværne direkte mod Serie B, men der er rigeligt med klasse til at kunne hive tre point mere ind i eftermiddag.

Læs også:

Se også: Spilforslag direkte til dig

Hjemmeholdet fra Treviso er oprykker og der var altså to rækker mellem de to hold for få måneder siden. Mødet med det højere niveau har ind til videre været en drøj omgang med tre nederlag i tre kampe.

Man havde ellers oprustet i sommerpausen, hvor der blandt andet skulle findes en afløser for topscorerne i sidste sæson Massimo Perna (angreb) og Giuseppe Torromino (angreb). I praksis er der dog skiftet ud på adskillige pladser til denne sæson, hvor man stort set står med en helt ny førsteholdstrup. Kun fire-fem mand fra sidste sæson har evnet at fastholde deres greb om startopstillingen.

Det selvom indkøbene ikke er købt på samme hylder som Lecce. Stort set alle de nye har ikke spillet højere end netop Lega Pro 1. En af de få undtagelser er veteranen Nazzareno Tarantino (angreb), der spillede i Serie B i sidste sæson.

Spiller for spiller er der således klar kvalitetsforskel på de to mandskaber, selvom hjemmeholdet måske nok er lidt bedre end placeringen indikerer..

Læs også spilforslaget:

Se også: Altid overvurderede Cowboys

Mandskabsmæssigt er Jeda (angreb) eneste nævneværdige frafald hos Lecce. Der er nok af kvalificerede afløsere klar i kulissen.

Hos hjemmeholdet trækker stamspillerne Gianmarco Campironi (målmand), Rosario Di Girolamo (forsvar) og Ousmane Sy (angreb) med skader. Hårdest ramt er Di Girolamo, der næppe kommer til at spille. Alessandro Videtta (forsvar) er tilgængelig igen efter endt karantæne.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen