Mere succes til Andreasen

Hannover 96 og landsholdsspiller Leon Andreasen rider på en bølge af succes og kan fortsætte opturen med sejr over de nordtyske rivaler fra Werder Bremen

Leon Andreasen og Hannover 96 har fået en stærk start på sæsonen og kan sætte rivalerne fra Werder Bremen på plads i eftermiddag. (Foto: AP/Michael Sohn)
Leon Andreasen og Hannover 96 har fået en stærk start på sæsonen og kan sætte rivalerne fra Werder Bremen på plads i eftermiddag. (Foto: AP/Michael Sohn)

Spilforslag Det spiller i den grad for Hannover 96 i øjeblikket. Offensiven sprudler og resultaterne er fulgt trop. Sæsonen er ung endnu, men kan med en vis rette tillade sig at drømme stort i det nordtyske.

27 mål i syv kampe (alle turneringer) er imponerende, selvom man naturligvis skal notere sig at modstanderne har været meget varierende kvalitet. Så siger 2-2 mod Schalke 04 og 4-0 over Wolfsburg nok mere.

Læs også spilforslaget:

Se også: Hun møder overmagten i dag

Succesen kan fortsætte i eftermiddag. Modstanderen fra Werder Bremen er således ikke noget stort udehold og i øvrigt inde i en genopbygningsfase, der meget vel betyder, at denne sæson bliver på det jævne. 1-2 ude mod Dortmund var hæderligt, mens hjemmesejren over et svagt Hamburger SV-mandskab var forventet.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Mandskabsmæssigt er der fravær i begge lejre, hvor hovedparten af de ramte dog har siddet udenfor i de to første spillerunder i forvejen. Mest iøjnefaldende undtagelse af Christian Pander (forsvar) hos hjemmeholdet. Han var dog heller ikke med sidst, hvor Hannover96 holdt nullet mod Wolfsburg.

Der er således heller ikke nogen grund til ændringer hos de to mandskaber.

Læs også spilforslaget:

Se også: Braunschweig har momentum

De to seneste besøg i Hannover er endt i nederlag for Werder Bremen og det kan eftermiddagens også. Hannover 96 var eneste ubesejrede hjemmehold i Bundesligaen i sidste sæson, og ligner lige nu et hold i yderligere fremgang. Odds 2,30 på 1-tallet synes at holde fin værdi.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen