Genfødte Verona på vej mod Serie A

Oprykkerne i Serie B fastholder grebet om oprykning med sejr over udesvage Empoli i aften

Verona er godt på vej mod Serie A, og kan tage endnu et skridt i aften med sejr over Empoli. (Modelfoto: Colourbox)
Verona er godt på vej mod Serie A, og kan tage endnu et skridt i aften med sejr over Empoli. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag Det er efterhånden ti år siden, at Verona spillede i Serie A, og 24 år siden, at man sidst besejrede Empoli på eget græs. Den gang i øvrigt med en vis Preben Elkjær som matchvinder.

I aften kan man sætte punktum for det ene og komme tættere på at forløse det andet. En sejr over Empoli vil således lukke statistikken og fastholde klubbens greb om en oprykningsbillet.

Læs også spilforslaget:

Se også: Monaco rykker videre

Betingelserne er gode.

Dels har Verona været i særklasse på eget græs med nu 12 sejre i træk, mens gæsterne fra Empoli står med 1-1-7 for de seneste ni udekampe og i øvrigt har været et i bedste fald middelmådigt udehold siden sæsonen 2008/09, hvor man nåede playoff i Serie B.

Dels er gæsterne afbudsramt. I særdeleshed i defensiven, hvor man mangler stamspillerne Alessandro Vinci (forsvar) og Daniele Mori (forsvar) samt Lorenzo Tonelli (forsvar), der kunne have stået først for som afløser.

Længere fremme på banen mangler Flavio Lazzari, der startede inde sidst og noterede sig for en scoring samt stamspilleren Riccardo Saponara (angreb).

Læs også spilforslaget:

Se også: Willem II nupper femtepladsen

Verona mangler kun stamspilleren Matteo Abbate (forsvar), der dog så også ville have pyntet på holdkortet.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Formmæssigt har Empoli ikke løftet sig trods et akut behov for point. Man ligger p.t. i playoff om forbliven i rækken, men afstanden til den direkte nedrykning er kun tre point. I det spil var det ikke godt, at det i seneste udekamp blev 1-2 ude mod Nocerina. Det blev fulgt op med 1-3 hjemme mod midterholdet Modena, der dermed hentede sæsonens bare tredje udesejr.

Det ligger ikke i kortene med en pludselig succes i aften, når turen går til rækkens bedste hjemmehold. Når det er sagt, så er den den italienske Serie B tilpas drilsk til at sparegrisen trods alt ikke bør lade livet her.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere