Willem II nupper femtepladsen

Sejr i aften og man er oversidder i første runde af oprykningsslutspillet

Sæsonen lakker mod enden i Holland. Willem II har dog udsigt til oprykningsslutspil og kan med i aften gøre vejen til Æresdivisionen lidt nemmere. (Modelfoto: Colourbox)
Sæsonen lakker mod enden i Holland. Willem II har dog udsigt til oprykningsslutspil og kan med i aften gøre vejen til Æresdivisionen lidt nemmere. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag Willem II synes at have læst skriften på væggen. En stærk slutspurt kan give gode kort på hånden til playoffkampen om oprykning til Æresdivisionen.

3-1 over allerede oprykkede Zwolle var den tredje sejr på stribe og man er ikke blot sikret en plads i playoff, men aktuelt også oversidder i første runde af oprykningsslutspillet.

Det kan fastholdes med sejr over Almere i aften. Hjemmeholdet har intet på højkant. Uanset udfaldet af denne kamp i sidste spillerunde af den ordinære sæson, så slutter man på en 13. plads.

Læs også spilforslaget:

Se også: Monaco rykker videre

Vinderne af første playoffrunde møder i anden runde de to playoff-deltagere fra Æresdivisionen, mens de fire andre hold fra den næstbedste række, der først træder ind i anden runde, tørner sammen. I praksis undgår Willem II altså både en ekstra kamp i playoff og et møde med et mandskab fra Æresdivisionen på vejen mod en oprykningsfinale.

Dermed skulle motivationen være i orden.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Rent mandskabsmæssigt mangler hjemmeholdet Cendrino Misidjan (forsvar) og anfører Paul de Lange (midtbane), mens der er usikkerhed om førstekeeper Erwin Friebel (mål).

Willem II savner de skadede Hans Mulden (forsvar) og Istvan Bakx (angreb). Begge stod også over sidst.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet her under eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere