Formstærk russer slår til i Hobart

Elena Vesnina er dårligere placeret end Mona Barthel på verdensranglisten, men gør det fremragende i øjeblikket

Russiske Elena Vesnina ligner et fint spil i Hobart tidligt lørdag morgen, mener spileksperten Betwitch. (Foto: AP/Mel C. Evans)
Russiske Elena Vesnina ligner et fint spil i Hobart tidligt lørdag morgen, mener spileksperten Betwitch. (Foto: AP/Mel C. Evans)

Spilforslag Tomic drillede os i første sæt mod Nieminen ved at komme bagud 2-5, indhente dette, og så tabe i tiebreak. Til alt held rettede australieren op på det i de to følgende sæt og er efter sejr over Seppi i finalen i Sydney. En finale vi dog fravælger at gøre os kloge på, da vi mener, at have fundet værdi hos kvinderne igen.

WTA Hobart - kl. 04.00 (lørdag)
Mona Barthel - Elena Vesnina [2] 2,10 /Ladbrokes

Vesnina bør ikke spilles under 1,85 og Barthel ikke sælges højere end 2,17 hos Betfair
Indsats: 40/100

Mona Barthel er 36 pladser bedre placeret på verdensranglisten end Elena Vesnina, men er for ustabil til at være favorit mod russeren, der har gjort det fremragende på det seneste.

Eneste nederlag i 2013 var et hæderligt nederlag på 3-6, 3-6 til en ubesejret Radwanska. Ellers er det blandt andet blevet til en 6-2, 6-2 sejr over Sloane Stephens for russeren, der desuden har stået på den anden side af nettet ved et af de mange tilfælde, hvor tyske Barthels spil er faldet sammen.

Dette var ved China Open for tre måneder siden, hvor Mona Barthel lavede 14 doublefejl og måtte se sig besejret 1-6, 1-6 af Elena Vesnina.

Barthel har spillet stabilt på det seneste, men vi vægter alligevel den indbyrdes kamp i China Open højere og anbefaler et indskud på Elena Vesnina, der har vundet fem ud af seks kampe i 2013.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer