En skarp sekunda-spiller

Verdens nummer 224 bør ingen kvaler have mod verdens nummer 826, mener spileksperten Betwitch

Vi er så langt nede i rækkerne, at de almindelige nyhedsbureauer ikke har billeder af spillerne. (Foto: AP/Paul Bereswill)
Vi er så langt nede i rækkerne, at de almindelige nyhedsbureauer ikke har billeder af spillerne. (Foto: AP/Paul Bereswill)

Challenger Tyumen Rusland kl. 11.00
Valery Rudnev - Radu Albot [2] odds 1,57/NordicBet
Albot bør ikke spilles under 1,40 og Rudnev ikke sælges højere end 3,50 hos betfair
Indsats: 40/100

Man skal være i besiddelse af den helt store tv-pakke, hvis man skal finde en kanal at se denne kamp på. For vi er godt nok nede i rækkerne efter at have haft topspillere på programmet de seneste måneder. Men derfor kan der sagtens være værdi at hente.

Albot Radu fra Moldova er på ingen måde en spiller, man behøver have unødig respekt for som topspiller, men det er russiske Valery Rudnev så sandelig heller ikke.

Russeren har end ikke været i nærheden af så meget som en kvalifikationskamp til noget af betydning og spiller hovedsagligt kampe i, hvad bedst kan beskrives som tennisens tredje division.

Læs også spilforslaget:

Se også: Inter har sendt reserverne

Og netop her gør Radu sig bemærket. Verdens nummer 224 har spillet 40 kampe på den scene i år og har kun tabt to kampe. På hardcourt hedder statistikken 29-1.

Albot Radu er chanceløs mod en top-100 spiller, men skal slå nummer 826 i verden. En russer, der kun har spillet én kamp i år mod en spiller fra top-300, og her tabte han sikkert i to sæt.

Moldaveren får en lille indsats.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen