Den går over tre sæt

Tomas Berdych og David Ferrer kan give hinanden en tæt kamp i Davis Cup-finalen i eftermiddag, mener spileksperten Betwitch

Tomas Berdych har været en nøglefigur for tjekkerne ind til nu. I eftermiddag venter en ny stor opgave. (Foto: AP/Petr David Josek)
Tomas Berdych har været en nøglefigur for tjekkerne ind til nu. I eftermiddag venter en ny stor opgave. (Foto: AP/Petr David Josek)

Spilforslag Tomas Berdych viste med al tydelighed at omstillingen fra single til double for en spiller af hans kaliber ikke er noget problem. Tjekkerne tabte første sæt, men var ellers oven på bakket op af et fanatisk hjemmepublikum. Der vil kun være tip til den første af dagens to kampe, da den sidste vil være betydningsløs ved sejr til Berdych over Ferrer.

Davis Cup, Prag - kl. 13
Tomas Berdych - David Ferrer [over 3,5 sæt] 1,38 /Unibet

Bør ikke spilles under 1,30
Indsats: 80/100

Det er ikke let at finde værdi i noget spil til denne måske afgørende kamp. Oddset på en vinder er ramt fint i forhold til styrkeforholdet.

Berdych vandt seneste møde, men er bagud 3-5 i indbyrdes og Ferrer har haft flot år. Hvem havde regnet med spanieren som vinder af græsturnering?

Berdych har et utroligt publikum i ryggen, men viste svaghedstegn mod Almagro fredag. Et frækt spil på ingen tiebreak var fristende, men ikke særligt længe. Nok har ikke et eneste af deres 20 tidligere sæt været afgjort i tiebreak, men seks ud af Ferrers 22 sæt under US Open blev afgjort i samme.

Der må i stedet kigges på deres to seneste indbyrdes kampe, der begge er afgjort i et afgørende sæt sammenholdt med hvor lige de to spillere er styrkemæssigt. Dette taler for en lang kamp og et alligevel oplagt spil på en kamp over mindst fire sæt.

Såfremt ikke Berdych afgør denne Davis Cup finale nr. 100 bliver det op til Stepanek og Almagro. Et hurtigt bud her må være Almagro. Hvis ikke Stepanek var i stand til at præstere bedre mod Ferrer, så får han mere end svært mod en stærkt spillende Almagro.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen