Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Spanien nupper doublen

Marcel Granollers-Pujol og Marc Lopez har klassen til at vinde dagens double i Davis Cup-finalen, mener spileksperten Betwitch

Marcel Granollers og Marc Lopez har adskillige gange vist klassen i double, og det kan de gøre igen i eftermiddagens double i Davis Cup-finalen. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)
Marcel Granollers og Marc Lopez har adskillige gange vist klassen i double, og det kan de gøre igen i eftermiddagens double i Davis Cup-finalen. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)

Spilforslag Det er ikke altid helt nemt at gøre sig klog på Davis Cup-kampe selvom forudsætningerne er perfekte. Her behøver man nemlig ikke bekymre sig om uengagerede spillere.

Stepanek spillede op til sit bedste i går, men tabte alligevel til en solidt spillende David Ferrer. Kun ved stillingen 4-3 til tjekken i andet sæt var der håb for det anbefalede spil, men ellers var Ferrer i kontrol hele vejen.

Almagro var mod Berdych meget tæt på den helt store overraskelse, men Berdych fik hevet den hjem med 6-3 i femte sæt. En vigtig sejr, da tjekkerne meget vel kan tabe i dag.

Davis Cup, Prag - kl. 14.00
Tomas Berdych/Radek Stepanek - Marcel Granollers-Pujol/Marc Lopez [2] 2,10 /Unibet
Spanien bør ikke spilles under 1,95 og tjekkerne ikke sælges højere end 2,05 hos betfair
Indsats: 40/100

Tjekkerne tog godt nok fusen på alt og alle, ved i sidste minut at fastholde en 868-rangeret spiller på holdkortet til at spille den vigtige double.

Dette er nu ændret, så Berdych og Stepanek spiller. Og sidstnævnte, er det nok ikke helt forkert at anvende, da han i sidste uge var med til at slå det spanske par. Men dette var ikke sammen med Berdych og det tror jeg bliver udslagsgivende mod et meget stærkt spansk par.

De vandt for en uge siden sæsonfinalen i London efter blandt andet at have besejret Wimbledon-mesterne Nielsen/Marray for ikke at tale om to x Bryan. De amerikanske brødre, der lever af at spille double og er rangeret et og to i verden.

Berdych og Stepanek kan være nok så meget på hjemmebane og have et entusiastisk publikum i ryggen, men kan ikke løbe fra, at Berdych er rangeret 119 i verden i double, hvilket jeg ikke tror Stepaneks erfaring og plads som nr. 4 kan opveje.

Uanset vinderen går vi en spændende søndag i møde, hvor yderligere ændringer på holdkortet ikke kan afvises.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen