Stol på verdens bedste

Novak Djokovic bør få ram på Roger Federer i aften

Novak Djokovic er verdens bedste tennisspiller lige nu - i øvrigt også efter Roger Federers vurdering. (Foto: AP/Alastair Grant)
Novak Djokovic er verdens bedste tennisspiller lige nu - i øvrigt også efter Roger Federers vurdering. (Foto: AP/Alastair Grant)

Del Potros serv fungerede i perioder af kampen mod Djokovic i et sådan omfang, at kampen gik et godt stykke over de 21,5 partier, hvilket var ensbetydende med et anbefalet spil i banken.

Federer derimod tog fusen på os og mange andre. Murray brød Federer til 2-0, men tabte alligevel første sæt i tiebreak. I andet sæt var der aldrig nogen tvivl og specielt i tredje parti viste Federer styrke. Nede 0-40 i Murrays serv vinder Federer fem bolde i træk og kigger sig derefter ikke tilbage.

Vi er nu nede på kun 50 procent chance for at vinde på vores vindertip, men det er til gengæld også i skikkelse af den, vi helst vil se stå med det ansvar.

ATP London kl. 21.00
Roger Federer - Novak Djokovic [2] odds 1,64/Betfair (efter kommission)
(Djokovic bør ikke spilles under 1,50 og Federer ikke sælges højere end 3,00 hos Betfair)
Indsats: 50/100

Det kan ikke være mere rigtigt end, at det er nummer et og to i verden, der mødes i denne finale. De har vundet henholdsvis fem og seks turneringer i år, og begge har vundet hele 86 procent af deres kampe. Jeg læner mig normalt meget op af statistikken, og den taler for klar værdi i Roger Federer. Han fører med 16-12 i indbyrdes kampe, 3-1 indendørs, 1-0 i denne turnering og har vundet de to seneste i henholdsvis Wimbledon og finalen i Cincinnati.

Men jeg vælger i stedet at sætte min lid til en anden statistik, Federers form og en udtalelse fra sidstnævnte.

Hvad angår statistikken, så fører Djokovic med 6-3 i indbyrdes kampe i 2011 og 2012, hvilket nok er det korrekte billede af styrkeforholdet mellem de to. Federer er selvfølgelig ikke helt væk formmæssigt, men serven er ikke så pålidelig, som den plejer at være, så en serber med nok verdens bedste servereturneringer er ikke Federers yndlingsmodstander.

Ovenstående er tilstrækkeligt for investering i Djokovic, men Federers udtalelse, efter han måtte vige pladsen som nummer et til serberen, underbygger det yderligere. Roger Federer fortæller der, at Novak Djokovic uden tvivl er verdens bedste tennisspiller lige nu.

Jeg stoler på dagens modstander og spiller Djokovic.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen