Hun er stadig sulten

Venus Williams er langt fra klar til at lade sig pensionere, og ligner en vinder i Luxembourg i eftermiddag, mener spileksperten Betwitch

Venus Williams er stadig sulten, og kan passende understrege det mod Robert Vinci i dag. (Foto: AP/Darron Cummings)
Venus Williams er stadig sulten, og kan passende understrege det mod Robert Vinci i dag. (Foto: AP/Darron Cummings)

Magen til forestilling, som den fra Bartoli forleden, skal man lede længe efter. Hun hoppede rundt som sædvanligt, men var ikke i nærheden af selv sit normale laveste niveau. Hvilket havde været tilstrækkeligt til at slå Sofia Arvidsson. Sølle 58 procent af hendes førsteserve fik Bartoli i spil og kun et enkelt af hendes egne servepartier lykkedes det Bartoli at vinde. Hele elendigheden blev understreget af 12 doublefejl. Nok ikke helt forkert at antage, at serven er på træningsprogrammet i den nærmeste fremtid.

Vi satser i dag på en god gammel kendning, som skuer langt ud i fremtiden.

WTA Luxembourg - kl. 18.15
Roberta Vinci - Venus Williams [2] 1,53 /Ladbrokes

(Williams bør ikke sælges under 1,35 og Vinci ikke sælges højere end 3,78 hos Betfair)
Indsats: 60/100

Dem der troede, at Venus Williams overvejede at pensionere sig kan godt tro om igen - der er et OL i 2016 på programmet for amerikaneren.

Det syv måneder lange ophold fra september 2011 og frem til marts i år har på ingen måde dæmpet lysten til at spille tennis, snarere tværtimod. Heller ikke et mindre problem med ryggen, der tvang hende til afbud i Beijing, lader til at være nogen større hindring. Til den skade siger Williams bare, at hun holder lidt igen i serven. Sådan har det nu ikke set ud i amerikanerens første par kampe.

Dagens modstander har haft et fint år, hvor det blev til sejr i Texas, men Roberta Vinci har også tabt til spillere som Safarova, Arvidsson, Robson, Flipkens, Knapp og Halep i år. Og ikke mindst Errani. Ikke fordi, at det er den helt store falliterklæring for Vinci at tabe 2-6, 4-6 til Sara Errani, som tilfældet var i US Open, men mere set i lyset af, at Venus Williams fuldstændigt rundbarberede Errani kort tid før med 6-0, 6-3.

Powerspillere som Venus Williams er på ingen måde Vincis livret, hvilket deres to indbyrdes møder fra 2010 også er et fint bevis på. Vinci vandt kun fem partier i begge opgør. I det ene møde under US Open havde Williams otte breakmuligheder og brød fire gange, hvor Vinci kun havde en chance til at bryde Williams effektive serv.

Venus er ikke helt oppe på samme niveau i dag, men mindre kan også gøre det mod italienske Roberta Vinci, som jeg end ikke er sikker på vinder sæt i dag.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen