Hun jagter mere end bare en sejr

Marion Bartoli bør være topmotiveret, når hun i eftermiddag møder Sofia Arvidsson i Moskva

Marion Bartoli har god grund til at gå efter sejren i eftermiddag. (Foto: AP/Darron Cummings)
Marion Bartoli har god grund til at gå efter sejren i eftermiddag. (Foto: AP/Darron Cummings)

Der er godt nok ikke videre tur i den, når en kamp man anbefaler til at gå over 21,5 partier ikke engang når at passere de tre partier! Nu bliver Pengs manglende evne til at fuldføre kampen heldigvis bogført som void ellers havde det måske været på tide at begynde at kigge på synkronsvømning i stedet. For heller ikke en Petrova på hjemmebane var i stand til at levere.

Alt gik som forudset for Petrova med første sæt i banken og foran 3-1 i andet, da Halep, efter lang tids stirren ud på træneren, tog et skridt ind i banen og krydrede et større tryk med velvalgte stopbolde. Resultatet blev et fyrværkeri af servegennembrud, som Halep desværre kom bedst ud af og vandt andet sæt. Og kampen.

Jeg hopper ikke helt til synkronsvømning endnu, men nøjes med en enkelt anbefaling på en fransk kvinde på jagt efter en reserveplads.

WTA Moskva - kl. 12.30
Marion Bartoli - Sofia Arvidsson [1] 1,34 (efter kommission) /Betfair

Bør ikke spilles under 1,25 og Arvidsson ikke sælges højere end 5,00 hos Betfair
Indsats: 80

Det er muligt, at det er svenske Arvidsson, der står på den anden side af nettet onsdag, men det er i virkeligheden Stosur, som Bartoli kæmper mod i denne turnering. Hvor præmien er en plads som førstereserve ved WTA Championships der afgøres i Istanbul.

Jeg tror, ikke at Sofia Arvidsson bliver en hindring for Bartoli i hendes jagt på den eftertragtede tjans som førstereserve. Dette server og returnerer svenskeren ikke godt nok til.

Arvidsson fører måske 4-2 i indbyrdes kampe, men det er opgør afviklet mellem 2002-2008 og Bartoli i sin nuværende form, er af en helt anden kaliber. Dette vidner kvartfinalen i US Open og semifinalen i China Open om.

Bartoli slog i øvrigt Görges med 2-0 i sæt i Beijing. Samme tysker, som besejrede Arvidsson med 2-0 ugen efter i Østrig. Sikker sejr til franske Bartoli.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen