Hun er stadig langt fra fordums styrke

Jelena Jankovic er ikke på tidligere tiders niveau, men er alligevel gjort til favorit i nat. En klar fejl, mener spileksperten Betwitch

Jelena Jankovic har ikke haft noget mindeværdigt 2012, men er alligevel gjort til favort i nat. (Foto: AP/David Vincent)
Jelena Jankovic har ikke haft noget mindeværdigt 2012, men er alligevel gjort til favort i nat. (Foto: AP/David Vincent)

WTA - Dallas kl. 02.00
Sorana Cirstea - Jelena Jankovic [1] 2,20 (efter kommission) /Betfair
(Sorana Cirstea bør ikke spilles under 1,90 og Jelena Jankovic ikke sælges for mere end 2,10 hos Betfair)
Indsats: 40/100

Jelena Jankovic vinder to kampe i træk og med et er hun bookmakernes favorit mod Sorana Cirstea. Og den køber jeg ikke.

Begge sejre var mod overkommeligt modstand og ingen af dem overbevisende.

Serberen var endda faretruende tæt på igen at ryge ud i første runde, hvor Shvedova servede for kampen i andet sæt. Tre tiebreaks har Jankovic spillet i sine første fem sæt i Dallas, hvilket heller ikke ligefrem er et tegn på overlegenhed.

Læs også spilforslaget:

Se også: Kvist kommer på den grønne gren

Jeg nåede desværre ikke at få anbefalet Cirstea forud for hendes kamp mod Cornet (6-1, 7-5), men finder så også mere værdi i dette spil.

Rumæneren har slået spillere som Wickmayer, Cibulkova, Zheng, Li, Bartoli og Zvonareva i år. For ikke at nævne dagens modstander, Jelena Jankovic. Cirstea fører faktisk med 2-0 i indbyrdes møder mod serberen.

Jeg ser helt bort fra den tidligere verdensetters to indledende sejre og hæfter mig mere ved, at Jankovic siden midten af juni har tabt otte ud af ni kampe. Det er ingen tilfældighed, at Jelena Jankovic er gledet ned som nr. 34 i verden.

Fordel Sorana Cirstea.

Wozniacki får det ikke nemt
Er man på udkig efter lidt højere odds, så er opgøret mellem den tilbagevendende Petkovic og Cibulkova interessant. Tyske Petkovic har været ude med en skade, men er hun helt frisk, så skal hun spille lige op mod Cibulkova og så er oddset meget interessant.

Det er oddset på en 2-1 sejr til Caroline Wozniacki også. Hun skal ikke forvente, at svenske Arvidsson lader danskeren vade hen over hende. Odds over 4,00 skal prøves.

Gratis konkurrence:Vind et møde med Anders Lindegaard og oplev Premier League-fodbold i Manchester

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen