Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Hun er helt væk

Shahar Peer har haft et elendigt 2012 og problemerne kan fortsætte i aften, vurderer spileksperten Betwitch

Ikke meget har fungeret for israelske Shahar Peer i år, og det ligner et nyt, hurtigt exit i aften. (Foto: AP/Darron Cummings)
Ikke meget har fungeret for israelske Shahar Peer i år, og det ligner et nyt, hurtigt exit i aften. (Foto: AP/Darron Cummings)

WTA - New Haven Kl. 20.00
Shahar Peer - Maria Kirilenko [0-2] 1,61 /Ladbrokes
(Bør ikke spilles under 1,45)
Indsats: 50/100

Israelske Shahar Peer befinder sig uden tvivl på en af de sidste pladser på WTA's formbarometer.

At tale om et elendigt år, for en spiller der trods alt ligger nr. 57 på verdensranglisten, men som ikke er nået forbi anden runde i en turnering siden januar, er nok ikke nogen overdrivelse. Så forholder det sig helt anderledes for hendes modstander i New Haven i aften.

Maria Kirilenko har blandt andet præsteret forrygende i de Olympiske Lege og Wimbledon, hvor det blev til en henholdsvis semifinale og kvartfinale.

Hun har i år drillet spillere som Petrova, Kvitova, Cirstea og Goerges. Sidstnævnte har besejret Shahar Peer med 2-0 i sæt ved to tilfælde i år, men formåede ikke at tage sæt af Maria Kirilenko. Israeleren skal ikke have en chance mod en formstærk Kirilenko.

Wozniacki skal forsvare point
Og så er det i nat dansk tid, at Wozniacki begynder sit titelforsvar i New Haven. Man kan umiddebart få tanken, om bookmakerne nu igen er helt fra den ved at tilbyde over 3,00 på Makarova, men jeg mener ikke, at de er helt galt på den.

Wozniacki slog Makarova med 6-2 6-0 i Indian Wells i foråret og har en mængde point at forsvare i New Haven, så der bliver ikke taget let på denne kamp med tanke på US Open i næste uge.

Gratis konkurrence:Vind et møde med Anders Lindegaard og oplev Premier League-fodbold i Manchester

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen