Han vinder i to sæt

David Ferrer trives fint på hardcourt og kan gøre kort proces med Stanislas Wawrinka i nat, vurderer spileksperten Betwitch

David Ferrer ligner en sikker vinder mod Stanislas Wawrinka i nat, mener spileksperten Betwitch. (Foto: AP/Anja Niedringhaus)
David Ferrer ligner en sikker vinder mod Stanislas Wawrinka i nat, mener spileksperten Betwitch. (Foto: AP/Anja Niedringhaus)

ATP - Cincinatti Kl. 01.00
David Ferrer - Stanislas Wawrinka [2-0] 1,90 /Ladbrokes

(Bør ikke spilles under 1,75)
Indsats: 30/100

David Ferrer bliver af mange fejlagtigt betragtet som udpræget grusspiller, men dette kunne ikke være mere forkert. Spanieren har en plusstatistik på 19 kampe på græs og hele 65 på hardcourt, dagens underlag.

Dagens modstander, Stanislas Wawrinka, har ikke haft det bedste år på noget underlag overhovedet. Han er stillet op i seks turneringer på andet end grus og har ikke meget at prale af. Fire vundne og lige så mange tabte er det blevet til i 2012.

Følg ekstrabladet.dk's spilforslag på Facebook

David Ferrer derimod, er stillet til start i syv turneringer med hurtigere underlag og har 22 sejre og kun seks nederlag. David Ferrer har også størst glæde af at kigge på deres indbyrdes statistik, hvor han fører 5-2.

De seneste fire kampe mellem Ferrer og Wawrinka er vundet af spanieren uden sættab. Heller ikke for ganske nyligt, er det gået godt for Stanislas Wawrinka. Han har tabt fire ud af sine seneste fem kampe, hvor det forholder sig lige omvendt for Ferrer. Fire vundne og en tabt, er det blevet til for verdens nummer fem.

Mon ikke Ferrer udnytter den fine lodtrækning til at få nogle ranglistepoint ind på kontoen i en turnering, hvor det blev til exit i anden runde sidste år. Og dette uden at tabe sæt.

Læs også spilforslaget:

Se også: Den nupper finnerne

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen