Kanonen brager igen i Toronto

John Isner server Richard Gasquet ud af turneringen i Toronto, vurderer spileksperten Betwitch

John Isner giver ikke meget væk i sin egen serv, og det kan udløse endnu en sejr i nat, vurderer spileksperten Betwitch. (Foto: AP/Chris Young)
John Isner giver ikke meget væk i sin egen serv, og det kan udløse endnu en sejr i nat, vurderer spileksperten Betwitch. (Foto: AP/Chris Young)

ATP - Toronto Kl. 05.00
John Isner - Richard Gasquet [1] 1,81 (efter kommission) /Betfair
(John Isner bør ikke spilles under 1,60 og Richard Gasquet ikke sælges for mere end 2,66 hos Betfair)
Indsats: 40/100

Så går den nok ikke længere med spil på tiebreaks til et anstændigt odds i John Isners kampe.

Den lange amerikaner har efter det seneste døgns strabadser afgjort sæt i tiebreak i 15 af de seneste 16 kampe. Er du i stand til at få odds på den rigtige side af 1,50 på et tiebreak, når bookmakerne engang vågner op, så hop endelig på.

Også i hans to indbyrdes opgør mod Richard Gasquet har tiebreak været et tema, med tiebreaks i begge kampe. Men spilredaktionen anbefaler alligevel i stedet en investering i John Isner som vinder af kampen.

Han beviste mod en anden servekanon, Milos Raonic, hvor fantastisk servende han er.

Læs også spilforslaget:

Se også: Sion slår til

Milos Raonic vandt kun 4 ud af 47 point i John Isners førsteserv. Og dette til trods for, at Milos Raonic var frisk og udhvilet efter Andy Murrays afbud, mens John Isner spillede sin anden kamp inden for mindre end fire timer.

John Isner fører to interessante statistikker på ATP touren. Den ene er ikke overraskende antallet af serveesser, hvor den lange amerikaner har et snit på 16 med hardcourt som underlag. Ud over esser, så fører Inser også statistikken over reddede breakbolde, hvilket nok ikke er så mærkeligt hans serv taget i betragtning.

Richard Gasquet, der ligeledes afviklede to kampe i går, skal breake John Isner et par gange for at vinde denne kamp og det anser jeg ikke for værende realistisk. Overvej eventuelt John Isner til at vinde uden sættab.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen