Hun er overvurderet

Jelena Jankovic har ikke haft et mindeværdigt 2012 og kan også snuble mod topmotiverede Aleksandr Wozniak, vurderer spileksperten Betwitch

Jelena Jankovic er ikke, hvad hun har været og kan få problemer mod topmotiverede  Aleksandra Wozniak i dag, vurderer Betwitch. (Foto: AP/David Vincent)
Jelena Jankovic er ikke, hvad hun har været og kan få problemer mod topmotiverede Aleksandra Wozniak i dag, vurderer Betwitch. (Foto: AP/David Vincent)

WTA - Montreal Kl. 20.00
Aleksandra Wozniak - Jelena Jankovic [1] 2,25 /Bet365

(Aleksandra Wozniak bør ikke spilles under 2,00 og Jelena Jankovic ikke sælges for mere end 2,00 hos Betfair)
Indsats: 30/100

Lur mig om ikke vi får endnu en halvhjertet indsats fra Jelena Jankovic i dag. Ud over, at den tidligere verdensetter har spillet elendigt i år og kun har 23 sejrer ud af 44 mulige, så er hun også røget ud af 11 ud af 21 turneringer efter kun en enkelt kamp.

Skal man finde motivation hos Jankovic med henblik på investering, så skal man trække vejret og afvente en uges tid. Her skal Jelena Jankovic forsvare pointene hun tjente ved sidste års WTA turnering i Cincinatti, hvor hun tabte i finalen til Sharapova. Modsat turneringen i næste uge i Cincinatti, så har Jankovic ingen point at forsvare i Montreal og jeg forventer en indsats derefter.

Læs også spilforslaget:

Se også: Ukrainere tvunget til angreb

Aleksandra Woziak derimod viste med al tydelighed i første runde, at hun er topmotiveret på hjemmebane i Canada. Her var hun undertippet (odds 2,50) mod Hantuchova, men vandt alligevel med 2-0 i sæt.

Jelena Jankovic har tabt til spillere som Vandeweghe, Oudin, Hampton og Peer i år; alle rangeret dårligere end Aleksandra Wozniak, men er alligevel klar favorit.

Det er min påstand, at bookmakerne ikke har oddssat denne kamp efter motivation og dagsform, men efter navn. Alt taget i betragtning, så kan Jankovic' navn alene ikke bære så lavt et odds. Klar værdi i Aleksandra Wozniak.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen