Han gør kort proces i Toronto

Formstærk amerikaner ligner et solidt holdepunkt i første runde af Rogers Cup, mener spileksperten Betwitch

Sam Querrey har lagt skadesproblemerne bag sig og bør gøre kort proces med Jurgen Melzer i dag. (Foto: AP/Anja Niedringhaus)
Sam Querrey har lagt skadesproblemerne bag sig og bør gøre kort proces med Jurgen Melzer i dag. (Foto: AP/Anja Niedringhaus)

Andy Murray var lodret uenig i det anbefalede spil til den olympiske finale, men spilredaktionen endte alligevel med et solidt overskud for turneringen. Vi har nu haft overskud i French Open, Wimbledon og OL og lader nu op til US Open i slutningen af måneden. Første stop på vejen til årets sidste Grand Slam i New York bliver Toronto.

ATP - Toronto kl. 17
Sam Querrey - Jurgen Melzer [2-0] 2,00 /Ladbrokes

(Sam Querrey vinder 2-0 bør ikke spilles under 1,68)
Indsats: 40/100

Sam Querrey synes endelig tilbage fra den skade der krævede en operation af hans højre albue. Han har vundet otte af hans seneste 10 kampe og 10 ud af 16 på udendørs hardcourt i 2012.

Dagens modstander i Canada, Jurgen Melzer, har kun vundet tre ud af de seneste 10 og en enkelt ud af seks på hardcourt under åben himmel i 2012.

At Jurgen Melzer ikke har udendørs hardcourt som sit favorit underlag, er en minus statistik på seks på ATP touren en indikator af. Sam Querrey derimod har en plus statistik på 31 vundne kampe på udendørs hardcourt i karrieren.

Det er absolut heller ikke en ulempe for amerikanske Sam Querrey, at han i dag spiller kamp nummer ni i træk på udendørs hardcourt på det nordamerikanske kontinent. Jurgen Melzer på den anden side kommer direkte fra OL i London, hvor østrigeren blev slået ud i to sæt af Cilic. Samme Cilic, som Sam Querrey først overgav sig til i femte sæt under årets Wimbledon med 15-17.

Sam Querrey vandt turneringen på samme underlag i Los Angeles for lidt over en uge siden og bliver også at regne med i Toronto. Jeg ser ikke Jurgen Melzer som en trussel og anbefaler sejr uden tab af sæt til Sam Querrey.

Denne er også interessant
Er man på udkig efter odds i den lavere ende, så kan Benneteau til at slå amerikanske Wayne Odesnik anbefales. Nummer 133 på ranglisten skal ikke kunne røre franskmanden, der bl.a. nåede finalen på samme underlag tidligere på året i Sydney.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen