Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Bare bedst på græs

Her er dagens to spil til andendagen af den olympiske tennisturnering

Richard Gasquet er bare bedre på Wimbledons hurtige underlag end sin modstander Robin Haase. (Foto: AP/Riccardo De Luca)
Richard Gasquet er bare bedre på Wimbledons hurtige underlag end sin modstander Robin Haase. (Foto: AP/Riccardo De Luca)

Spilredaktionen håber, at en tilbagebetalingsprocent på 143 på førstedagen af den olympiske tennisturnering vil være medvirkende til, at der ses med blide øjne på gårsdagens statistiske fejloplysning på Sofia Arvidsson. Der havde lige sneget sig en græsturnering ind under radaren, men klø fik svenskeren under alle omstændigheder.

Benneteau skulle også have været sat som spilbar til odds 2,00, men sådan går det, når man justerer oddsene løbende under research. Men vi fortsætter på Wimbledons anlæg med et par kampe fra mændenes olympiske turnering.

OL, mænd mandag kl. 12.30
Robin Haase - Richard Gasquet 0-2 [2] odds 1,61/bet365*
(Bør ikke spilles under 1,47 - *udskudt pga. regn)
Indsats: 20/100

Det er ikke argumenter, der mangles for dette spil. Robin Haase har spillet seks år på ATP touren og kun spillet 18 kampe på græs. Af disse er fem vundet. Han er stillet op i tre græsturneringer i år og er røget ud i første runde i dem alle.

Richard Gasquet derimod har spillet 53 kampe i karrieren på græs og vundet de 38. Og så er det mildt sagt ikke uvæsentligt for denne anbefaling, at Robin Haase spillede finale på grus i Kitzbühel i går. Hvor meget når han lige at slå sig ind på det hurtige underlag igen?

Det skal blive interessant at se, hvor langt ned oddset på Gasquet ender før kampstart. Han er under alle omstændigheder min meget klare favorit.

Ligger der en flad tyver og rumler rundt i lommen, så er et spil imod Robin Haases finalemodstander fra Kitzbühel i går en oplagt mulighed. Kavcic vil normalt være chanceløs mod Philipp Kohlschreiber, men det er ikke de letteste betingelser for tyskeren. Også han kan umuligt have nået at afklimatisere sig fra det langsomme grus til det hurtige græs. Bet365 giver 3,75 på første sæt til Kavcic. Det er i hvert fald en skilling værd.

OL, mænd kl. 12.30
Bernard Tomic - Kei Nishikori [2] odds 1,70/NordicBet
(Kei Nishikori bør ikke spilles under 1,50 og Bernard Tomic ikke sælges for mere end 3,00 hos Betfair)
Indsats: 30/100

Dagens kamp på græs vil være Bernard Tomics fjerde forsøg på underlaget i år, efter at han trak sig i Halle og tabte i første runde i Eastbourne og Wimbledon. Han har ikke haft meget mere held med sig i de to følgende grusturneringer, hvor det også er blevet til exit i første runde.

Så har jeg mere fidus til Kei Nishikori, der har listet sig op som nummer 18 i verden. Japaneren besejrede Kukushkin og Serra i de første to runder af Wimbledon, hvorefter der måtte en Cilic til at stoppe ham. Mine penge sættes på Nishikori.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen