Fire fiffige OL-tips

Dag et af den olympiske tennisturnering er blevet gransket nøje igennem. Her er, hvad vi spiller

Vera Zvonareva skulle være klar igen efter sin skuldeskade og bør sikre en nem sejr over Sofia Arvidsson. (Foto: AP)
Vera Zvonareva skulle være klar igen efter sin skuldeskade og bør sikre en nem sejr over Sofia Arvidsson. (Foto: AP)

Om jeg dog begriber mig på, hvad Philipp Kohlschreiber foretager sig i Kitzbühel. Men lad os hurtigt bevæge os over i det engelske, hvor spilredaktionen vil give sig i kast med den olympiske tennisturnering.

Taget i betragtning af, hvor vigtigt et værktøj statistik er, så er det ikke dårligt, at turneringen afvikles på nyligt afviklede Wimbledons baner. Men lad os krydse fingre for så få regnafbrydelser som muligt, og så ellers give os i kast med et par kampe fra såvel damernes som herrernes turnering.

OL, mænd kl. 13.00
David Nalbandian - Janko Tipsarevic [2] odds 1,53/Ladbrokes
(Janko Tipsarevic bør ikke spilles under 1,40 - og David Nalbandian ikke sælges for mere end 3,50 hos Betfair)
Indsats: 40/100

Jeg tror ikke, at Nalbandian, som i Queens forud for Wimbledon, behøver at sparke en linjedommer til blods for at tabe denne kamp. Han har mødt Janko Tipsarevic to gange tidligere i år og har ikke vundet et eneste sæt. Seneste møde var ganske belejligt på de samme baner under Wimbledon, og her vandt serbiske Tipsarevic 6-4, 7-6, 6-2. Alle gode gange tre til Janko Tipsarevic.

OL, mænd kl. 14.30
Julien Benneteau - Mikhail Youzhny [1] odds 2,50/bet365
(Julien Benneteau bør ikke spilles under 2,10 - og Mikhail Youzhny ikke sælges for mere end 1,90 hos Betfair)
Indsats: 20/100

Man skal have gode nerver, hvis man begiver sig ind i væddemål, der inkluderer Mikhail Youzhny, men jeg forsøger mig igen. Youzhny og Benneteau er rendt ind i hinanden et par gange de seneste tre år med en sejr til dem hver som resultat. De har begge spillet en enkelt kamp i Gstaad siden Wimbledon. Kampe de begge tabte.

Jeg skal en måned tilbage på banerne i Wimbledon for at finde hovedargumentet for mit tip. Her møder Benneteau den senere vinder, Roger Federer, og presser ham ud i fem sæt. Få dage senere møder Youzhny selvsamme Federer og bliver blæst ud af banen med 1-6, 2-6, 2-6. Jeg har denne kamp som 50/50 og min mønt på franske Julien Benneteau.

OL, kvinder kl. 14.30
Sofia Arvidsson - Vera Zvonareva [2] odds 1,53/Unibet
(Vera Zvonareva bør ikke spilles under 1,28 - og Sofia Arvidsson ikke sælges for mere end 4,50 hos Betfair)

Indsats: 40/100

Jeg kan ikke gå ud fra andet end meldingerne om, at Zvonareva er kommet sig over sin skulderskade, og så er det odds her simpelthen vanvittigt. Sofia Arvidsson hader græs og har kun spillet en sølle kamp på det grønne underlag i år. Det var i Wimbledon, hvor Pavlyuchenkova udraderede svenskeren med 6-1, 6-2.

Vera Zvonareva nåede frem til tredje runde af Wimbledon, hvor hun dog måtte opgive mod Clijsters på grund skaden i skulderen. Zvonareva og Pavlyuchenkova spiller samme form for tennis, hvor der ikke bliver fedtet med slagene, så er Zvonareva frisk, så venter der Sofia Arvidsson endnu en ubehagelig oplevelse på græs.

Dem har svenskeren i øvrigt haft 12 af tidligere. Arvidsson har kun vundet fire kampe på græs i karrieren. Mon ikke Zvonareva, der er 30/14 på græs, kan overkomme den forhindring?

OL, kvinder kl. 14.30
Sorena Cirstea - Flavia Pennetta [1] odds 2,08/Unibet
(Sorena Cirstea bør ikke spilles under 1,90 og Flavia Pennetta ikke sælges for mere end 2,10 hos Betfair)
Indsats: 20/100

Flavia Pennetta slog Cirstea med 6-4, 7-6 i en tæt kamp i Auckland i januar, men jeg mener alligevel, at der er værdi at hente hos rumæneren. De har stort set de samme resultater mod de samme spillere det seneste år og må betragtes som jævnbyrdige. Men efter min mening alligevel med en lille fordel til Sorena Cirstea.

Her ligger jeg ikke kun vægt på rumænerens solide spil i USA, hvor det er blevet til gevinster over Zheng og Cibulkova, men også hendes sejr over Na Li i Wimbledon vejer tungt. Sorana Cirstea som svag favorit.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen