Servekanonerne ruller sig ud i Newport

Meget tæt kamp i vente i kvartfinalerne, vurderer spileksperten Betwitch

Servekanonen John Isner får lov at smage lidt af sin egen medicin, når han møder Izak Van der Merwe i dag. (Foto: AP/Remy de la Mauviniere)
Servekanonen John Isner får lov at smage lidt af sin egen medicin, når han møder Izak Van der Merwe i dag. (Foto: AP/Remy de la Mauviniere)

ATP - Newport kl. 19
John Isner - Izak Van der Merwe (0-3,5 partier) [2] 2,03 (efter kommission) /Betfair

(bør ikke spilles under 1,85)
Indsats: 50/100

Jeg er nok for tidligt ude, men det har været svært at finde et ordentligt marked til denne kamp, men det kan være at bookmakerne vågner op i løbet af dagen.

Der er ikke megen tvivl om, at dette bliver en serveduel. John Isner kender vi vel stort set alle. Den 206 cm. høje amerikaner er ikke ligefrem en elegant baglinjespiller, men overlever udelukkende på en tennisbane ved hjælp af hans serv.

196 cm. høje Izak Van der Merwe fra Sydafrika er ikke så meget anderledes, hvilket han har bevist i sine første to kampe. Her han kun haft breakbolde mod sig i tre partier og tabt et enkelt af disse.

Den forsvarende mester, John Isner, har haft lidt større problemer i hans serve, hvor han har måtte forsvare sig mod breakbolde ved fem tilfælde og ligeledes tabt et enkelt serveparti.

De har begge i deres første to kampe spillet to tiebreaks og det skulle pokkers, hvis ikke vi ser mindst et tiebreak i dag også. Jeg havde meget gerne anbefalet over 21,5 partier i kampen, hvilket havde efterladt plads til 7-6, 6-3 til Isner, men kan umiddelbart kun finde en enkelt bookmaker med lyst til at give odds på dette.

+4.5 til sydafrikaneren er der også kun en enkelt bookmaker, der har odds på i skrivende stund, men jeg mener stadig, at der er værdi i et handicapspil på +3.5 til Izak Van der Weghe.

Læs ogsåspilforslaget:

Se også: Den nupper storebror

Den her er også interessant
Det vil nok heller ikke være helt tosset, at kigge på lidt handicap til Tommy Robredo mod landsmanden David Ferrer i Båstad. Hvad David Ferrer overhovedet laver på grus i svenske Båstad er et rigtigt godt spørgsmål. Han har gjort det fantastisk på græs i år og skal deltage i de Olympiske Lege på Wimbledons baner om kort tid. Jeg tvivler stærkt på David Ferrers motivation.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen