Hun vinder tyskerkampen i Wimbledon

De tyske tenniskvinder har stor succes i Wimbledon, men efter i dag er der kun én tilbage

Sabine Lisicki har haft stor succes i Wimbledon og det kan fortsætte mod landsmanden Angelique Kerber i dag. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)
Sabine Lisicki har haft stor succes i Wimbledon og det kan fortsætte mod landsmanden Angelique Kerber i dag. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)

WTA - Wimbledon kl. 17
Sabine Lisicki - Angelique Kerber [1] 2,68 /Danbook

(Sabine Lisicki bør ikke spilles under 2,09 og Angelique Kerber ikke sælges for mere end 1,91 hos betfair)
Indsats: 20/100

Det var lidt af en underdrivelse i går, da jeg forudså at Sabine Lisicki ikke ville give sig uden kamp mod Maria Sharapova. 2-0 i sæt til tyskeren!

Og hun er ikke den eneste tysker med succes i årets Wimbledon. Også Angelique Kerber er videre efter at have gjort kort proces mod Kim Clijsters. Ikke siden 1995 og Steffi Grafs storhedstid har tyskerne haft to spillere at heppe på i uge to af Wimbledon.

Efter dagens kvartfinaler vil der kun være en.

Angelique Kerber har haft et fantastisk år med flest sejre (44) på WTA touren og en velfortjent plads blandt de ti bedste i verden. Sabine Lisicki var allerede blandt de bedste i verden før hendes tilbagevendende skade og har en statistik på fem vundne og tre tabte mod Top 10 spillere på græs. Alle på Wimbledons græs.

Læs også:

Se også: Betwitch er brandvarm

Lisicki og Kerber har mødt hinanden to gange tidligere i år. Det første møde tidligt på året i Doha blev vundet af Angelique Kerber med 2-1 i sæt, og i maj måtte Sabine Lisicki opgive på grund af skade midt i andet sæt.

Denne skade var Sabine Lisicki mildt sagt ikke hæmmet af mod Sharapova i går, hvor også serven fungerede upåklageligt. Eller hvad siges om at afgøre kampen med et es på andenserven. En andenserv mod verdens nr. 1 på 173 kilometer i timen. Så har man selvtillid.

Den samme tillid har jeg til Sabine Lisicki i dag. Hun rejste til Florida efter at have tabt fem kampe i træk forud for Wimbledon, og har der fået styr på ikke mindst det mentale.

Man behøver ikke have mere end 40% tillid til Sabine Lisicki i dag for at finde værdi hos bookmakerne. Jeg bedømmer kampen som 50/50.

Andre interessante kampe
Jeg kan heller ikke påstå mig værende enig i oddssætningen af Kvitova mod Williams. Den eneste tilbageværende Williams har haft store problemer mod svagere spillere end Kvitova, så odds lidt vel høje på Kvitova her.

Dagens kvartfinaler bliver også endestationen for Pazcek, der møder en langt bedre powerspiller end hende selv, men til uinteressant odds.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen