Nu har hun krammet på Makarova

Spileksperten Betwitch tipper tysk sejr på græsset i Wimbledon

Angelique Kerber besejrede Ekaterina Makarova for mindre end en uge siden og kan gentage sejren i dag. (Foto: AP/Bernat Armangue)
Angelique Kerber besejrede Ekaterina Makarova for mindre end en uge siden og kan gentage sejren i dag. (Foto: AP/Bernat Armangue)

Spilforslag 16-årige Ashleigh Barty fik som forventet ikke andet end oplevelsen ud af at have kvalificeret sig til Wimbledon i går.

Svenske Sofia Arvidsson var bestemt ikke glad for igen at have tabt i første runde i Wimbledon, men der var aldrig rigtig noget snak om sagen. Hun brød godt nok Pavlyuchenkova i dennes første serveparti, men det var uden betydning.

Seks ud af syv kampe har Arvidsson nu tabt på Wimbledons baner, men får endnu en chance om ikke så længe, hvor de Olympiske Lege afholdes på samme anlæg.

Det samme går jeg stærkt ud fra, at mit tyske valg i dag får.

WTA - Wimbledon kl. 18.30
Ekaterina Makarova - Angelique Kerber [2] 1,33 (efter kommission) /Betfair

(Angelique Kerber bør ikke spilles under 1,25 og Ekaterina Makarova ej sælges for mere end 5,00 hos betfair)
Indsats: 40/100

Det er ikke meget man behøver bladre i sine notater for at finde frem til seneste møde mellem de to 24-årige kvinder. De første to møder mellem Makarova og Kerber skal der vendes godt med sider for at finde, men det seneste møde var for kun seks dage siden i Eastbourne. Og hvor de to første kampe blev vundet af Ekaterina Makarova, så blev der taget effektiv revanche af Kerber i sidste uge.

6-2, 6-4 lød sejren på. Kun ved et enkelt tilfælde blev den formstærke tysker breaket i egen serv. Det endda efter at have ført 40-0 i det pågældende game.

Angelique Kerber er stormet frem på verdensranglisten i år og er nu fortjent oppe som nummer otte. Jeg regnede fejlagtigt med, at hun havde været mere medtaget i sin første runde kamp efter kun to dages hvil oven på finalen i Eastbourne, men hun overvandt uden problemer denne.

Hun har nu haft yderligere et par dage og jeg kan ikke se, hvordan verdens nr. 44, Ekaterina Makarova, skal kunne udgøre nogen større trussel i dag. Hvor meget har hun kunnet nå at ændre i forhold til for mindre end en uge siden?

Andre interessante kampe
Af yderligere interessant, så bør vores egen Caroline Wozniackis kamp mod Paszek nævnes. De var så venlige at give os en lille forsmag på, hvad der er at forvente med stort set uændrede odds til følge. I skrivende stund, og ved stillingen 2-2 i første sæt, behøver man ikke anse der for værende mere end 36% chance for at finde værdi hos Unibet for sejr til Paszek. Og formår Caroline ikke at træde ind i banen og trykke til bolden i større omfang end i de fire første partier, så sætter jeg kampen til 50/50. Paszek slår nogle helt vanvittige vindere.

Jeg kan kun skrive under på, at Radwanska bør være favorit mod Vesnina. Men så stor favorit? Bør ikke Ukrainske Elena Vesnina, der slog Venus Williams 6-1, 6-3 i første runde, kunne skrabe lidt partier sammen? Lad gå, at Venus var lettere rusten, men Vesnina har også taget sæt af Kerber og har trods alt 1-1 i indbyrdes møder mod dagens modstander. Bet365 giver 1,80 på Vesnina +5.5.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen