Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Hun gør kort proces i Wimbledon

16-årige kvalifikationsspiller ligner ikke et problem for rutineret italiener, vurderer spileksperten Betwitch

Italienske Roberta Vinci møder 16-årig kvalifikationsspiller i Wimbledon, og det bør blive en kort omgang. (Foto: AP/Paul J. Bereswill)
Italienske Roberta Vinci møder 16-årig kvalifikationsspiller i Wimbledon, og det bør blive en kort omgang. (Foto: AP/Paul J. Bereswill)

Spilforslag De yderligere interessante kampe i går viste sig at være særdeles interessante. Falla tog endda mere end det enkelte sæt mod Isner og Lisicki viste styrke; ikke mindst i serven. Lucie Hradecka derimod, skal ikke forvente julekort i år. Igen leverer hun som forventet i første sæt, men brager ned i andet mod en Angelique Kerber, der ikke behøvede anstrenge sig mere end højst nødvendigt. Men jeg fortsætter uden tøven hos damerne.

WTA - Wimbledon kl. 14.30
Anastasia Pavlyuchenkova - Sofia Arvidsson [1] 1,57 /Sportingbet

(bør ikke spilles under 1,33 og ej sælges for mere end 3,99 hos betfair)
Indsats: 40/100

Jeg har kastet penge efter 20-årige Pavlyuchenkova før, men nu skulle det være ganske vist. Russeren, der for nylig har slået bl.a. Christina McHale på græs, er oppe mod en svensker, der ikke ligefrem har Wimbledon som sin yndlingsturnering.

Seks gange har 28-årige Sofia Arvidsson optrådt i Wimbledon og statistikken taler sit klare og tydelige sprog med fem tabte og en vundet.

Pavlyuchenkova betragter grus som sit favorit underlag, men har alligevel ni vundne og det samme antal tabte på græs, hvor svenskeren har fire vundne og 11 tabte. Jeg tror ikke Anastasia Pavlyuchenkova svigter denne gang.

WTA - Wimbledon kl. 16.30
Roberta Vinci - Ashleigh Barty [2-0] Odds: 2,00 /Bet365

(bør ikke spilles under 1,65)
Indsats: 20/100

Det er ikke meget der taler for den 16-årige kvalifikationsspiller, Ashleigh Barty, her. Den kun 164 cm. høje australier, der til og med har grus som favorit underlag, har kvalificeret sig til tre turneringer på touren i år, og har endnu ikke vundet et sæt.

Barty, der befinder sig som nr. 258(!) på verdensranglisten, er oppe mod en af de få italienere, der ikke har noget imod at optræde på græs.

Den 13 år ældre Roberta Vinci har vundet 24 kampe på underlaget og tabt 15. Vinci lader ikke en 16-årig pige, der er placeret 235 pladser længere nede af ranglisten, forringe hendes statistik. Fint odds på, at Barty heller ikke vinder sit første sæt på touren mod Roberta Vinci.

Andre interessante i dag
Julia Goerges, der er vendt tilbage fra skade, er ikke uinteressant i dag. Hun har vundet begge tidligere kampe mod Shahar Peer med 6-1, 6-3 og 6-2, 6-3, og skal normalt gøre kort proces med Israeleren. Man burde måske overveje et indskud på endnu en 2-0 sejr til tyskeren til solide 2,22 hos Unibet?

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen