Tennistip for de hurtige

Ung hollænder må bøje sig for overmagten i Hertogenbosch, vurderer tenniseksperten Betwitch

Det er ikke meget man har set til den unge hollænder Kiki Bertens, og deltagelsen bliver også kortvarig i Hertogenbosch, vurderer Betwitch. (Foto: AP/Michel Spingler)
Det er ikke meget man har set til den unge hollænder Kiki Bertens, og deltagelsen bliver også kortvarig i Hertogenbosch, vurderer Betwitch. (Foto: AP/Michel Spingler)

WTA - Hertogenbosch kl. 11
Kiki Bertens - Nadia Petrova [0-2] Odds: 2,10 /Ladbrokes

(bør ikke spilles under 1,70)
Indsats: 80/100

Jeg tror, at man skal befinde sig i Holland eller omegn for at kende til Kiki Bertens. Den unge hollænder, der først trådte ind på WTA touren sidste år, har ellers fået en noget overraskende start på året. Der var ikke meget at råbe hurra for de første par måneder, hvor hun blev slået ud i kvalifikationen i flere turneringer, men så forsøgte hun sig i Marokko, hvor hun ikke blot kvalificerede sig, men gik hen og vandt turneringen. På grus.

Turneringen i Hertengenbosch er ikke blot på græs, men hendes modstander i dag er også af en helt anden støbning. Ikke mindst underlaget taget i betragtning.

351 kampe har Petrova spillet på hurtige underlag og med positiv statistik på dem alle. Eller hvad med 33 vundne og kun 14 tabte på det lynhurtige græs.

Kiki Bertens erfaring med græs på touren kan ikke kun tælles på en hånd, men på én finger. Hun har spillet en kamp på græs og tabt den. Mon Bertens, nr. 85 i verden, får andet end oplevelsen ud af den fribillet hun har fået til turneringen på hjemmebane? Jeg tror det ikke, og anbefaler et spil på en sikker sejr til Nadia Petrova.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen